perjantai 20. huhtikuuta 2012

Flunssaa...

... on nyt liikkeellä ja tietenkin minunki se sitten piti saada. Mutta nyt alkaa olla jo voiton puolella. Tänään olen jo jaksanut olla pystyssä ja jopa imuroida sekä tiskata.

Tänään kun on ollut ns. tylsäpäivä, niin mietin mitä voisin tehdä. Jotain sellaista missä ei tarvitse kovin paljon ajatella... muistin heksagonit. Kaivoin ne esille ja ompelin niitä hetken. Sitten alkoi silmät vuotaa vettä, niin jätin ompelut. Mutta kokeeksi levitin ne lattialle ja katsoin miten ison palan niistä jo saisi aikaiseksi. Onhan niitä noita koottuja kukkasia jo 120 kpl, mutta vielä on matkaa jos sängynpeiton meinaan joskus niistä saada aikaseksi.... mutta ehkä joskus....ehkä

Kokosin kahdella eri tyylillä noita palasia... tässä ensimäinen versio...

tässä palaset on sikin sokin järjestyksessä....

ja tässä ne on sitten jaoteltuna tälläisiin isompiin kukkasiiin...

En osaa oikein sanoa kumpi on parempi...mutta onneksi on aikaa miettiä vielä tosi kauan ja makustella... :O)

Tässä on ne viime viikolla valmiiksi saadut sukat Eliisalle... ne on vieläkin minulla postittamatta... voi minua... :O(

Ja tässä on pari virkattua kellotaulun pohjaa. Näihin en laita tässä vaiheessa vielä koneistoja ja viisareita, on helpompi säilyttää varastossa...

Kovin paljon ei ole siis tullut valmista, mutta jotain pientä...
Kokeiluja senkin edestä, mutta niistä en viitsi edes mainita. Osa menee suoraan roskakoriin ja osasta saattaa tulla jotain valmistakin.

Lunta meillä on vielä tolokusti, ei siis keväästä kovinkaan paljon vielä tietoa, muuta kuin että hiihtämään pääsee hangille vielä. Ja että päivälämpötilat on jo kuitenkin plussan puolella. Päätiet on jo sulanneet. Pihallakin rapalammikot alkavat olla esillä. Alkaa siis tylsä rapa aika tuon tuossa...siis kotoa matot pois lattialta!

8 kommenttia:

Hannele kirjoitti...

On siinä neula saanut suihkia vähän aikaa, että tuon määrän olet saanut kasaan :) Kaunista tulee.

Eija kirjoitti...

Ihanat virkatut liinat. Täälläkin on tullut räntää tänään, alkaa jo kyllästyttämään luo lumi...

Irma kirjoitti...

Ahkerasti olet noita heksagoneja ommellut, minun silmääni ylempi versio näyttää tosi hyvältä.

Paula Kristiina kirjoitti...

Kaunis peitto on tulossa, mutta kyllä on kovan homman takana! Kauniit sukat ja pitsiliinat myös. Ahkerana olet kyllä ollut. Täällä harmaata ja välillä sateista. Aurinkoa kaipaisin kovasti:)

Pirena kirjoitti...

Moni on nyt hurahtanut näihin hexagoneihin. Tuo ylempi sommitelma sopii mun silmääni paremmin. Olen omaan peittooni virkannut yli 300:n kappaleen ja yhdistänyt ne. Vielä ei riitä että saisin semmosen 120x170 cm kokoisen peiton. Leveys on valmis mutta pituuteen täytyy vielä virkata jokunen pala. Olen sitä kohta kaksi vuotta tehnyt eikä vieläkään valmistu, kun välillä täytyy tehdä jotain muuta. Viime elokuussa olen viimeksi esitellyt blogissani keskeneräistä.

Anonyymi kirjoitti...

Ihania hexagoneja! Tuo "sikinsokin"malli on munkin mielestä nätimpi!

Teija

nätti rätti kirjoitti...

pienemmät kukat hexagoneissa minuakin viehättävät enemmän...

Anonyymi kirjoitti...

Olet saanut paljon aikaan...kumpikin peittoo suunnittelu oli hyvä,mutta jos toinen pitäis valita ottasin sen ylemmän....-ja sitte ne kengät:)))))
terv. pp