lauantai 5. toukokuuta 2012

Toukokuun touhuaamiset

Se tuo kuukausikin vaihtui taas ihan huomaamatta. Olen ollut taas koulussa tekemässä kenkiä, ja on jäänyt lähes kaikki muut hommat sitten tekemätä, kun saatiin etätehtäviäkin.

Tälläiset kengät tein. Nuo isommat supikkaat meni ihan pieleen, siis alusta viimeiseen pistoon saakka, mutta onneksi saan ne tehdä uudelleen. Harmittaa vain suunnattomasti, kun niissä oli aika iso työ ja sitten ne menee pilalle....mutta onneksi nämä kaksi koulureissua kuitenkin pelasti nuo pienemmät 19 -koon pikku supikkaat. Ne onnnistui todella hyvin ja pääsevät kyllä ns. aitiopaikalle. On ne niin söpöt, vaikka itse niitä kehunkin. Tietenkin jo tuo kengän koko on sellainen asia joka vaikuttaa, pieni on aina pieni ja söpö.

Kesäkuussa pääsen sitten tekemään uudet supikkaat itselle. Toki joudun sen tekemän vähän niin kuin välityönä, mutta iltaisin voin niitä ommella asuntolassa aina ja sitten vaikka jatkaa niitä syksyllä.

Jonkuverran olen ahertanut niitä heksagonejakin kasaan ;o). Mutta nyt on sormen päät niin hellänä noista kenkien ompeluista, kun ehkä "muutama" neulanpisto osui sormenpäihin, niin nyt ei huvita ottaa neulaa hetkeen käteen. Nyt voisin vaikka neuloa sukat tässä välissä ;O)

Uusi käsityölehtikin tuli postissa viikolla. Olipas taas niin surkea numero, että tulin siihen tulokseen, että sen lehden tilaaminen loppuu minun kohdallani tähän. Voin joskus aina ostaa vaikka irtonumeron jos siellä jotain ihmeellistä tulee eteeni.

6 kommenttia:

Irma kirjoitti...

Nuo vaalenpunaiset pienet ovat kyllä urkomattoman upeat:)

Unknown kirjoitti...

Voi hyvänen aika :O
Osaatko sinä kenkiäkin tehdä ???
Eikä mitä vaan kenkiä vaan upeita !!!

enkulin käsityöt kirjoitti...

WAU. Sinähän oletkin varsinainen mestari.

Paula Kristiina kirjoitti...

Voi jukra että sinä kenkiä teet, Vautsin upeita! Vaaleanpunaiset ovat oikein söpöt. En minä noissa mustissakaan mitään vikaa näe:)

sirimi kirjoitti...

Upeita kenkiä! Taitava olet, kun tuollaisiakin osaat tehdä :)

Anonyymi kirjoitti...

Voi missä, missä voi tehdä supikkaita! Olisi niin siistiä tehdä omat!