torstai 15. maaliskuuta 2012

Loma koiruudet...

Kun on lomalla, niin tulee kaikenlaista mieleen. Tänään ekstemppore tuli mieleen, että kohtahan on pääsiäinen. Ja ei muuta kuin keltaisia kankaita etsimään ja miettimään mitä niistä tekisi tänään. No se ajatuksen virtahan on tietenki loputon... mutta sitten muistin tehneeni joskus tälläisiä pääsiäiskangasmunia..joten ei muuta kuin niiden pariin.


Meni hieman aikaa, kun etsin ensin mallia aiemmin tekemistäni, mutta enhän nyt sitten tietenkään mistään niitä löytänyt. Joten ei auttanut muuta kuin alkaa ihan satunnaisesti kokeilemaan. Onneksi ihan tuurilla sattui oikean kokoinen pala heti tulemaan.

Sormet ovat vähän "hellänä" neulojen tukkimisesta, mutta eipä se haittaa. Yö aikaa parantua, kun huomenna ajattelin vähän jatkaa toisella värillä.

Tänään ei ole aurinko juurikaan paistanut, vaan on tullut taivaalta lunta tuulen kera. Joten ei ole ollenkaan harmittanut päivän sisällä olo.
Johan tuota lunta on meillä ihan riittävästi. Alku viikosta piti vähän koneella tehdä "etsintä" töitä, jotta meidän pihamökkikin löytyi... onneksi ei ollut mennyt hukkaan talven aikana. Kohta päästään varmaan grillaamaan ensimäiset hankimakkarat mökin teranssille, kunhan vähän lapioa heiluttaa parina päivänä. Mutta se on kevään merkki se.


4 kommenttia:

Irma kirjoitti...

Voi kun on kauniita ja kivoja munia:)
Mieli tekisi tehdä myös jotain pääsiäisaiheista mutta en ole löytänyt vielä mieleistä ohjetta.

Paula Kristiina kirjoitti...

Ompa Kauniita munia! Täälläkin on neulottu munia ja virkattu ja neulottu tipuja:) Voi mahdoton miten teillä on lunta siellä, toivotaan paljon aurinkoa että pian sulaisi.

Ulla's Quilt World kirjoitti...

Kiitos kommentista! Kysyit vihreän laukun teko tapaa, on katedaalin ikkuna, siihen on useampi erilainen
tekotapa olemassa. Lisäsin kulmiin
kukat, koska oli hankala kangas ja
piilotin reijän sillä kukalla. Ison
kukan teko ohjeen laitan blogiini, kun se lehti löytyy, jossa ohje on.
Guuglaa, lötyy ohjetta kate.ikk.
palataan asiaan, en löytänyt sp.osoitetta, joten kirjoitin tänne.
terv.ulla.n

Tuta kirjoitti...

Wauu..onkin upeita pääsiäismunia:-)
Mukavaa alkavaa viikoa sinulle!