torstai 8. maaliskuuta 2012

Jotain aivan muuta...

... tällä kertaa on näytettävänä.

Olen ollut nyt kaksi kertaa melko lyhyellä ajalla koulussa, joten olen saanut jotain valmistakin. Tälläiset kävelykengät sain eilen kotiin tuotaviksi. En olisi uskonut, miten hyvältä itsetekemät kengät voikaan jalassa tuntua.

Meillä on tämä viikko hiihtolomaa, joten pitäisi ehtiä olemaan kyllä ulkonakin, nyt tämä loppu viikko. Toivottavasti vain ilmat sen sallii.

Itselle asettama tavoite siitä, että olisin saanut tehtyä sen ristipisto taulun loppuun ei sitten toteutunutkaan. Se seisoo edelleen jytkähtämättä samalla paikalla, samassa asennossa.... mutta kun se ei nyt ota onnistuakseen, niin ei sitten. Nyt tehdään jotain muuta. Miksikäs tuota väkisin, onhan tuo jo ollut useamman vuoden kesken... joskus se on valmis, tiedän sen!

Minä muuten sain nyt sen haaveileman vakituisen viran. Siitä olen tosi tyytyväinen ja onnellinen. Nyt elämä alkaa taas mennä omille uomilleen. Voi alkaa suunnitella elämää eteenpäin luottavaisin mielin. Ihmeelliseltä tuntui pitkään , kun vakituisesta työpaikasta itsensä irti sanoo ja sitten on ns. "jalat suossa"... mutta eihän tuota sitten loppupeleissä kauaa tarvinnutkaan odotella.

Mutta näihin kuviin ja näihin tunnelmiin. Kevättä rinnassa :o)

6 kommenttia:

Eija kirjoitti...

Hienot kengät. Onnea uudelle työpaikalle ;D

Päivikki kirjoitti...

Vau! Siis itsetehdyt kengät kuulostaa aivan mahtavalta, Kepeitä askelia!

Anonyymi kirjoitti...

Kuinka kauan menee kenkien valmistuksessa ? Montako eri työvaihetta niiden tekemiseen sisältyy ?

Sulotar kirjoitti...

Yhden kengän tekemisessä on toistasataa työvaihetta. En osaa sanoa tarkkaa aikaa minkä verran menee aikaa kun minä tein sitä aina vaiheittain pitkin syksyä aina sitä myöden mitä oli mahdollisuus muiden aineiden joukossa tehdä. Mutta kyllähän siinä menee aikaa, kun pitää antaa liimojen kuivua ja tikkauksia tehdä...

Marle kirjoitti...

Vau, osaatko tehdä kenkiäkin? Varmasti hyvät jalassa.

sartsa kirjoitti...

Onnea uusista kengistä ja varmaankin on upea tunne, kun ne valmistu ja on hyvätkin vielä.