tiistai 21. helmikuuta 2012

Kokeiluista ja lumipyryistä...

... niistä on viikko tehty.

Vihdoin ja viimein sain itsestäni niin paljon irti, että kaivoin kankaita kaapista ja otin ompelukoneen tavaroiden alta esille. Mutta totesin, että kyllä tätä ompeluakin pitää näköjään ns. harrastaa useammin, kun mitä olen joutanut/ viitsinyt nykysin harrastaa... alkuun ei tahtonut päästä millään. Ja kun kyseessä on tilkkutyöt, niin pitäähän ne väritkin kaiketi vähän täsmätä?... Ajatuksena oli tehdä vihreä sävyinen liina pirtin pöydälle, koska verhoissakin on vihreää.... noh, ei tule liinaa, ei... kun ne värit ei kertakaikkiaan nyt täsmää. Mutta ei hätiämitiä, minähän teen sitten puusoffalle tyynyjä niistä. Eli "harjoitustöiden " kautta voittoon... Kaksi päällispuolta on jo valmiina, joten homma jatkuu ja toivottavasti jo ensi viikonloppuna, kun on taas viikonloppu vapaa, saan ne valmiiksikin.

Mutta kyllähän sen verran taas innostuin tuosta ompelusta, että alkoi heti mielessä liikkumaan sängyn peittojen tekemistä yms....
Edelleen minulla on sinnittelemistä siinä, että en ota mitään neulomista työn alle, vaikka kuinka , lähes päivittäin mieli tekeekin... mutta nyt on hartioiden levähdys aika/ kevät... ja se ristipisto työ on edelleen kesken. Ei ole enää paljon, mutta.... ne viimeiset pistot venyy ja vanuu... voisi kyllä ottaa tavoitteen, että se on oltava valmiina ennen meidän hiihtoloma viikkoa... joo, se voisi ollakkin tavoite!

Jotain pientä olen tässä vastikää hankkinut...

Tälläisen paketin ristipisto lankoja.... näidenkin varalle on suunnitelmia... mutta aikataulu näille on ensi joulu...

Sitten on se haave, opetella nypläämään. Joten nypläyslankaa on jo. Varastossa odottaisi ( jossain) nypylät ja tyyny... enää opettaja on hukassa ;o)

Sitten hankin myös noita minulle uusia tuttavuuksia, vaihdettavilla päillä olevat pyöröpuikot... ja sukkulapitsi sukkulan... opiskelu aikana harjoittelin tuota ja tykkäsin kovasti. Sitten se on vain jäänyt unholaan. Mutta nyt jos alkaisi jossain vaiheessa sitä muistelemaan. Ohjeita varmaan vielä jostain löydän...

Viime viikon loppuna minulle iski kevät mieli, kun aurinkokin paistoin yhtenä päivänä. Siivosin huushollia urakalla ja kävin ostamassa vähän kukkasia... nyt on kevättä sitten rinnassa ;o)


Kuvat on niin, niin pimeän puoleisia, mutta eipä tämän kummempia aikaan saanut.
Tämä kukka on kuuleman joku orkidea, nimeä en tiedä...mutta luonnossa tosi kaunis. Puhtaan valkoiset kukat ja kestävät tosi pitkään. Ja tätä ehkä osaan hoitaakkin, upotus kastelu joka toinen lauantai... :o) siihen ehkä juuri ja juuri minun hortonomin taidot riittää..

Tänään on taas iltavuoroon meno, joten jos aion jotain ehtiä vielä tälle vuorokaudelle tehdä on nyt hetimiten aloitettava. Sillä on myös ehdittävä lumitöihin, kun ulkona on ihan kamalan kova lumipyry. Autoa ei ulos katoksesta saa, ennen kuin käy kolan kimppuun... joten nyt mars, mars hommiin.

3 kommenttia:

paivis kirjoitti...

Mitäköhän huivia olet ajatellut?
Maaliskuu on aika kiireinen - on yhtä ja toista aikataulutettua asiaa, mutta sen jälkeen ...

Unknown kirjoitti...

Oi... noista langoista kirjoo jo vaikka mitä !
On sinulla suunnitelmat valmiina. Ja kuule... hyvin suunniteltu , on puoliksi tehty :D

sirimi kirjoitti...

Noista langoista kirjailee ja ristipistoilee vaikka mitä.
Nypläystä olisi kiva joskus opetella jollakin kurssilla :)