torstai 6. lokakuuta 2011

Ruska on mennyttä ...

...enää vain ihan muutamissa puissa on muutama keltainen lehti jäjellä. Mutta ei se haittaa! Nyt voi hyvillä mielin laittaa jo kynttilöitä palamaan, niin ulos kuin sisällekkin. Ja alkaa odottelemaan talvea ja joulua.

Joulu menee aika todennäköisesti kokonaan töissä, mutta ei sekään taida juuri haitata. Se on vain yksi joulu muiden mukana. Voihan sitä joulua viettää perheen kanssa vaikka tapanina tai vaikka välipäivinä. Sehän on vähän miten sen asian sopii. Joulupukkikaan kun ei enää meillä jostain syystä edes käy ;o)

Neulepaita on muuten valmis, mutta napit puuttuu. Siitä yritän saada kuvan aikaiseksi seuraavaan kertaan sitten.
Nyt olen ahertanut toista neulepaitaa. Löysin langat, siis tosi, tosi, tosi vanhat tekokuitulangat varaston pohjalta ja päätin sinnillä nyt tuhota ne pois kulkumasta. Saa nähdä mikä siitä sitten loppupeleissä tulee. Mitään mallia ei sen kummemmin siihen ole. Omasta päästä sen teen ja todellakin hyvin yksinkertaisen. Sileää neuletta, kun se lanka on niin"itaraa" kudottavaa. Kokoajan menee sääpuoleen...todella työläs kudottava ja toisaaltaan inhottava. Mutta nyt olen päättänyt, että joko ne langat lähtee suoraan kaatopaikalle tai sitten nyt ne kudotaan pois....katotaan kummin käy loppupeleissä.

Tässä yks päivä kävin yksin kaupungilla ja eksyin halpahalliin...ja eihän siitä taas tahtonut tulla mitään. Eihän sieltä reissulta koskaan tyhjin käsin lähdetä... tälläisen toin kotiin...


Ensin tarttui tuo tosi hellyyttävä nallekori käsiini. Siinä se sitten oli. En hellinnyt sitä enää laskea kädestä irti. Siinä se katsoi minua niin hellyttävästi, että vie minut kotiin.... ja pakkohan minun oli näin tehdä.
No sitten siinä ihan oudosti oli lanka hylly vieressä.... mutta enhän minä tarvi lankoja...mutta...mutta....mutta.... eihän nallekoria voi tyhjänä kotia viedä...jos otan vain ihan vain muutaman kerän....ja.....

No olihan siinä sitten niitä kynttilä hyllyjäkin.... no jos nyt sitten vain ihan pari pakettia..... :o) Kohtahan se on joulukin , niin hyötykäyttöön tietenkin...
Itseasiassa ostin myös isoja säästöpakkauksia öljykynttilöitä ja lyhtykynttilöitä, mutta kun halvalla sai ! ;o)

Tänään alkaa sitten taas yövuorot, joten loppuviikko menee työnmerkeissä ja välit nukkuessa. Ensi viikko alkaa onneksi vapaa päivillä. Niitä odotellessa.... heippa!

3 kommenttia:

Paula Kristiina kirjoitti...

Hyvät ostokset,kaikki hyödyllistä! Noin siinä aina käy kun lähtee vähän isompaan kauppaan ostoksille, tuttu tunne:D

Täti Sininen kirjoitti...

Tuo nallekori on tosi suloinen. Ei tosiaan tuollaista voi jättää kaupan hyllylle. Lankoja aina tarvitaan....

Unknown kirjoitti...

Ihan kori täynnä mahtavia ostoksia. Sulle näköjään käy samoin kun minullekin. Pakko vaan ostaa :D