maanantai 18. huhtikuuta 2011

Kellomania...

...jatkuu...


Nyt olen ihan totaalisesti jäänyt näihin kiinni. Koko ajan vain haluttaisi tehdä näitä. Tämän kellon vien tänään lahjaksi tuohon kylälle yhdelle vanhemmalle ihmiselle.

Mutta nyt kyllä lupasin itselleni, että nyt tulee pieni paussi tässä virkkauksessa, sillä olen luvannut siivota sekä tehdä pojan sänkyyn farkkupeiton. Se on nyt sitten työn alla. Palat olen jo leikannut ja olen sitä jo vähän ommellutkin. Eli toivottavasti seuraava työ on sitten se peitto minkä täällä esittelen.
On mulla toinenkin peitto lähes valmis. Se on tilkkupeitto. Siitäkin vain reinojen laitto on vaiheessa. Eilen sitä vähän katsastelin, että ei tuossakaan mahtaisi kovin kauan mennä, kun tuon tekasis...liekö sekin kohta kumminkin valmis?

Tänään minulla alkoi 2 viikon loma. Ihanaa! Ohjelmaa on kyllä ihan kivasti koko ajalle, mutta en ota mitään paineita. Ei sillä, ei tässä nyt mitään paineita kyllä kaipaakaan, sillä meinaa nuo rytmihäiriöt nyt olla jokapäivistä homaa. Huomenna on nyt sitten se sairaala päivä, mutta hieman pessimistinen olen kyllä sitä reissua kohtaan, mutta katotaan. Onhan niitä ihmeitäkin sattunut.

Mutta tänään, on minun hemmottelu päivä. Tänään menen laitattamaan eka kertaa geelikynsiä. Olen aina ihastellut toisilla niitä, ja olen halunnut niitä kokeilla. Nyt tänään se sitten tapahtuu... mietin sitäkin kyllä, että jos sattuisin saaman jonkun toisen työpaikan mitä olen nyt haeskellut, niin sehän sitten tietää, että geelikynnet saa lähteä. Mutta nyt on sen kokeilun aika ja sitten jos tilanne muuttuu, niin sitten se muuttuu. Onpahan saanut kuitenkin sitäkin sitten kokeilla. Ei tarvi vanhana katua sitäkään, kun ei tullut kokeiltua moista höpötystä...
Ja kuka sen tietää, vaikka jo ensi viikolla ne pois haluaisin. Jos ne ei minun mukana pysy ja alkavat esim. irtoilla tms, niin sittenhän ne joutaa lähteäkkin pois. Suurempia varomisia en ala tekemään. Vaikka minulle on kyllä luvattu, että voin jatkaa kaikkea puuhastelua ihan normaalisti, kunhan vain tiskatessa pidän hanskoja.

9 kommenttia:

Anneli kirjoitti...

Ymmärrän tuo kellon teko vimman. Mullakin on niitä vaikka kuinka monta... ja lisää tulee. Mutta kun niitä on niin kiva tehdä.
Oikein mukavaa lomaa, ja ole kuitenkin varovainen niiden uusien kynsiesi kanssa :)

Tintti kirjoitti...

Kaunis kello!

Mulla on ollut geelikynnet reilut puoli vuotta ja niillä voi kyllä tehdä ihan mitä vaan. Okivat oikein kätevät, kun piti talvella putsata tuulilasinpyyhkijät jäätyneestä mönjästä :-)

sirimi kirjoitti...

Kaunis kello! Kauniita ovat myös nuo aiemman postauksen kellot. En ihmettele yhtään että olet jäänyt koukkuun noiden virkkaamiseen. :)

Tuula kirjoitti...

Ihanaa Pääsiäistä sinulle!

Tuta kirjoitti...

Kaunis virkattu kello:)
Aurinkoisia lomapäiviä!

Anonyymi kirjoitti...

Vai kirahvi.... hauskaa :D

Irma kirjoitti...

Upea kello! Sinä kyllä oot taitava!
Hyvää lomaa ja pääsiäistä sinulle!

mate kirjoitti...

Waude kuinka hienoja kelloja.
Hienot ovat myös kynnet, kyllä ne hyvin kestää vaikka halkopinolla,nimimerkillä, kokemusta on. ;)

Sari (saristitching) kirjoitti...

Onpa kuanis kello! Kauniita ovat nuo edellisessäkin viestissä olevat, mutta tämä on aivan ihana.