lauantai 26. maaliskuuta 2011

Laiskotuksen huippu....

...on ollut kyllä tänään. En ole saanut yhtään mitään aikaiseksi. Mutta toisaaltaan, olen oppinut olemaan välillä myös tekemättä mitään. Aina ei tarvi nyplätä tai tehdä jotain, vaan joskus voi vain olla. Siispä en kanna ollenkaan huonoa omaa tuntoa.

Kävin kuitenkin tänään pienen koe kävelylenkin ja se meni ilman rytmihäiriö tuntemuksia eikä huimauksestakaan ollut tietoa sen jälkeen. Joten kaikki hyvin ainakin tänään.

Viime viikolla olimme siellä Vuokattihiihdoissa. Isäntä hiihti ja mie harmittelin omaa hiihtämättömyyttäni kovasti. Kävin sen verran suksien päällä, että n. 2km koitin hiihtää, mutta sen jälkeen sainkin niin kovat rytmihäiriöt, ettei meinannut loppua tulla. Joten luovuin siitäkin urakoinnista sitten kokonaan. Mitäpä tuota väkisin yrittämään, kun ei nyt onnistu niin ei .

Sen olin päättänyt, että Naapurivaaran tansseihin menen vaikka kuolema tulisi. Sieltä en pois jää. Sitä olen vuoden odottanut ja sinne menen!... söin hieman ylimääräistä rytmihäiriölääkettä ja siellähän minä tanssasin koko illan. Paita oli märkä ja nautin koko illan. Taivaallisen ihanaa!!! Kyllähän sen seuraavana päivänä sitten kyllä huomasi olosta, mutta se kärsimys oli sen arvoista. Onneksi on lääkkeitä keksitty tähän maailmaan. Sanoinkin isännälle, että jos en kykene tansseista autolla ajamaan kämpälle, niin tuletko hakemaan...lupasihan se ;o) Mutta ei tarvinnut. Itse ajoin ja iloisena tulin kullan viereen nukkumaan.

Tässä neiti on tulossa hiihtämästä iskän kanssa Vuokatin järven jäältä.


Ilmathan meitä kyllä suosi hyvin koko reissun. Suunniteltiinkin josko ensi vuonna oltaisiin to-ma... toivottavasti itekkin on silloin jo hiihtokunnossa.

Käsitöitä en ole saanut mitään valmiiksi. Työt olen aloittanut ja kai ne on sen verran olleet rasitukseksi, että ei ole enää iltaisin haluttanut tehdä mitään käsillä. Pikku hiljaa kuitenkin nekin ajallaan alkavat maistua.
Tänään yritin tehdä yhtä ristipisto työtä hetken, mutta kummalista. En nähnyt siitä mitään. ... Onko minun näkö huonontunut vai johtuneeko tästä sairastelusta???? Aioin kuitenkin tilata Ateljee Margaretasta sellaiset suurennus lasi hommelit ja kokeilla sitten uusiksi. Jos ei niin sitten pitää valittaa neurologille, kun seuraavan kerran menen vastaanotolle. Harmillista...

Vuokatista jäi kuitenkin jotain tuliaisia käsiini.... jälleen yksi ihana virkkauslehti....monta kivaa mallia odottaa tekijäänsä....


Eilen töistä kävin meidän myymälän loppuun myynneissä. Sieltä ostin ensi joulua ajatellen lahjoja.... löysin kynttilätonttuja sekä kynttilätonttu paketteja ja ihania tuoksu saippuoita... Kun halvalla saa, ei voi olla ostamatta. Onpahan sitten nyt tälle vuodelle alettu hyvissä ajoin nuo joululahja ostot. Kunhan ne vain sitten laittaisi sellaiseen paikkaan jemmaan, että ne sieltä sitten löytää... ;o)


Kaupasta ostin myös vähän kesäksi siemeniä... mutta unohdin mullan oston kokonaan. Joten pitänee käydä alkuviikosta hakemassa taimimultaa. Ja pääsiäiseksi ostin rairuohon siemeniä. Ne ajattelin kans kylvää jo ensi viikolla.


Kevät on kauneimmillaan. Aurinko lämmittää jo niin paljon, että vesi tippuu rännejä myöden. Ihanaa. Olen anonut viikon ennen ja jälkeen pääsiäisen talviloman. Vielä ei ole lappu tullu hyväksyttynä, mutta luulen sen kumminkin saavani. Joten sitä odottelen ihan innoissani.

Ensi viikolla pitäisi torstaina lähteä käymään Helsingissä mutka, to-pe. Ja minähän jännitän tuota lentämistä ihan hirveästi. En varmaan totu siihen ikinä. Päivät siellä menee kivasti, kun on koulutusta ja illaksi olen ajatellut seurustelua ihanien ihmisten kanssa, heitä näkee tosi harvoin. Joten odotan myös siltä reissulta tosi paljon.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihania ostoksia ja tuo virkkauskirja näyttää mielenkiintoiselta. Eihän sitä koko aikaa tarvitse jotain tehdä. Vaikka se on kyllä minulle VAIKEAA :D

Eija kirjoitti...

Aika aikaa kutakin hommaa... Pikkuhiljaa varmaan teet käsitöitä ja muutakin. Se suurennuslasi on varmaan ihan hyvö muistan, kun näköni oli huonoimmillaan niin kirjoin pikkuliinoja suurennuslasivalaisimen kanssa... Vieläkin joudun suurennuslasia käyttämään pikkutarkoissa asioissa. Kiva, kun pääsit tanssimaan.

Hepsi kirjoitti...

Vastavierailulla täällä! Kivoja töitä on sinullakin!

Täti Sininen kirjoitti...

Kiitos kommentista blogissani.
Sinulla on kaunis nimimerkki. Pitää sitä välillä ottaa rennosti ja laiskotella.
Minulle kävi aivan samoin, ostin siemeniä, mutta unohdin mullan.