lauantai 5. maaliskuuta 2011

Maaliskuu...

...on sitten alkanut hyvää vauhtia. Huimauskin on helpottanut, nyt on sellainen aave tunne päässä. Vaikkakin eilen kaupassa käydessä tuli älyttömän huono olo kesken ostosten. Nyt vähän jännittää, kun maanantaina pitäisi aloittaa kokeilemaan työntekoa, että miten käy. No yritetään ja jos tuntuu pahalta, niin sittenhän tuota sairaslomaa saa lisää.

Olen nyt käynyt vähän ulkona jo käveleenkin. En vieläkään pitkää matkaa, mutta vähän kerralla siinäkin. Tänään kävin tytön ja isännän kanssa luistelemassa ja jos sitten vielä iltasella kävis pikku kävelylenkin, niin siitä ne voimat pikku hiljaa alkaa nousta. Onhan se vain työlästä aloittaa liikkuminen viiden viikon paikalla olon jälkeen. Hikeä puskee jo ajatuskin, että pitäisi lähteä ;o)

Huomenna sunnuntaina meillä on tiedossa ne ristiäiset. Sinne tein vauvalle lahjaksi tilkkupeiton. Nyt se on sitten valmis ja kuvattunakin.

Kuvasin sen ulkona lumihangessa. En ole nimittäin koskaan kuvannut ulkona töitäni. Hieman oli hankalaa, kun oli niin kova tuuli, ettei peitto lähtenyt tuulen mukaan.
Jotenkin vain tuntuu, että tuo valokuvaus ei ole niitä minun parhaimpia puoliani. Aina huomaa jälkikäteen, jonkun jutun mikä sitten näyttää koneella tosi pahalle...no eihän sitä kaikessa voi olla maailman paras ;o)...öhöm...;o))

Tausta kankaaksi laitoin tälläisen ...
Miten ihmeessä tämäkin kuva on toisessa laidassa...ja niinkö minä sitä siihen tuuleen tälläsin muka....höh!

Eilen sitten liimailin / kovetin tuon kellotaulunikin. Tänään sitten sen irroitin, ja yllätys yllätys -siinä ei ollutkaan riittävästi kovuutta. Jouduin se kovettamaan toiselta puolen tänään sitten uudelleen.... no nyt se siellä kuivuu. Jos huomenna kaikki on ok, niin laitan koneiston päälle ja taas on yksi urakka valmiina.

Seuraava onkin siellä jo tuloillaan....

Tässä vielä kuva meidän mettäkävely retkestä eiliseltä päivältä. Innokkaita oli ainakin koirat :o)


Nyt olisi lähdettävä opettamaan tytölle valoryijyn tekoa. Sai oman koulutyönsä villalangasta ja säkkikankaasta tehtyä, niin nyt sitten kokeillaan kotona paperinarusta samaa... on se mukava kun on niin innostunut kokeilemaan kaikenlaista käsillä tekemistä. Ja nythän on hiihtoloma alkamassa meillä, niin on aikaa tehdäkkin just sitä mistä tykkää.

Minulla taitaa urakkana olla keittiön verhon ompelu ja ne tilatut palmikko sukat seuraavat.... ja jotain muutakin .

6 kommenttia:

Anneli kirjoitti...

Vautsi kun UPEA peitto. Ja niin siististi tehty. Tuollaisessa mallissa huomaa pienetkin virheet, eikä niitä tässä ole !

Mulle kävi alussa myös niin että jouduin kovettamaan kahteen kertaan. Pitää vaan tehdä "tönkkö" aine. Nykyään lisään tapettiliiman joukkoon vielä eri keeperiä :=)

Sonja kirjoitti...

tosi hieno peitto! :)
ja ihania ulkoilukuvia sekä tietty erikoisihanat karvatassut siellä!! :)

miutsi kirjoitti...

Hieno peitto ja muutenkin kivoja töitä. Niin ja kiitos vierailusta ja kommentista :)

sirimi kirjoitti...

Kaunis peitto ja niin tarkasti ja siististi tehty. :)

Tintti kirjoitti...

Kaunis tilkkupeitto!
Niitä olen minäkin tehnyt muutaman kastelahjaksi.

Eija kirjoitti...

Hieno tilkkupeitto ;D Kellotaululiina on ihanan pinkkinen. Kiva, kun olet kuntoutunut...