sunnuntai 5. joulukuuta 2010

Joulun alun tuotoksia...

Vihdoin sain tilattua kellon koneistoja enemmälti. Osan käytän näihin omiin töihin ja osan annan isälleni puutöihin. Nyt on koneistoja parikymmentä. Mutta kun taas halvalla sai, niin pakkohan se on silloin tilata =0)

Tässä on nyt nämä valmiit virkatut kellot. Olen oikein tyytyväinen näihin. Nyt vain seuraavan kellon jos teen, niin osaan tehdä hieman isomman keskusympyrän. Nyt jouduin hieman muokkaamaan, että sain koneiston akselin mahtumaan läpi.
Ja tässä tämä toinen malli....

Tietysti myös kun alkoi joulukuu, niin pitihän se kaivaa joulukalenteri kätköistä esille ja silittää se käyttökuntoon.
Ja jotain mukavaa piti keksiä sitten noihin pussukoihin. Onhan siinä taas neitille aukasemista joka päivälle.
Välillä tuntuu, ettei saa mitään taas aikaiseksi, mutta jotain pientä. Monta hommaa on para-aikaa kesken ja ne valmistunee sitten kun niiden aika on. En ota mitään paineita.

Tälle päivälle olen tehnyt tiramisu-hyydyke kakun illan herkuttelua ajatellen ja jos siitä jäisi vaikka rippeet huomiselle itsenäisyyspäivällekkin. Huomenna on kuitenkin herkuttelu päivä, kun meillä on aina ollut tapana paistaa pikku kinkku itsenäisyyspäiväksi. Sitä sitten nautitaan samalla kun katsotaan linnanjuhlia...siitä se joulun odotus vasta oikein alkaa....nam nam...

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille.

4 kommenttia:

Eija kirjoitti...

Tosi kiva siitä kellosta tuli. Koskahan minäkin opettelisin virkkaamaan...

Anneli kirjoitti...

Molemmat ovat tosi kauniita.
Noita varmaan syntyy lisää, kun tutut ja sukulaiset ne näkevät :)

En oikein itsekään ymmärrä , mistä niitä ideoita tulee, niitä vaan pulppuaa....:)

Onneksi mulla on niitä klipsujen kerääjiä :)

Anonyymi kirjoitti...

Kivoja töitä sinulla!!!

Laita minulle email-osoitteesi blokkisiskot(ät)suomi24.fi osoitteeseen, niin laitan sinulle kolmiopussukan ohjeen. Ennätät vielä tehdä niitä joululahjoiksi :)

Maritta - blokkisiskoista

Seijasisko kirjoitti...

Hienoja kelloja ja..jeeee..täältäpä löytyi hyvä ohje kellon kovettamiseen!! Valmistunee minunkin kello lähiaikoina-tosin lahjaksi menee, joten en voi blosissa julkaista kuin vasta ensi kuussa.