sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Jännittävä sunnuntai päivä

Tänään on ollut aivan huippu päivä. Aamulla selvisi, miksi koirat haukkui niin valtavasti eilen illalla sekä miksi valotunnistin lamput syttyivät satunnaisesti pitkin iltaa....meidän pihalla on kuljeskellut ristiin rastiin ilves. Ensin luulimme, että se on ollut susi, koska jäljet olivat niin suuret. Puhelin soittelun jälkeen selvisi, että näillä main liikkuu iso ilves. Pitihän se ikuistaa kamerallakin tietenkin. Aika julmat tassut sillä kyllä on.

Tänään myös pidin ihan "oman päivän". Siivousta olisi ollut vaikka kuinka ja paljon, mutta minä olin jääräpäinen ja vain ompelin. Suljin silmät kaikelta muulta =0). Joskus on vain näin tehtävä. Oli vähän pakkokin, että ehtii joulupaketit ajoissa postiin. Sainkin ihan kivan nipun aikaiseksi patalappuja. Olen oikein tyytyväinen näihin. Jatkoa seuraa sitten vielä tässä ennen joulua, mutta näillä saadaan lähtevät paketit aikaiseksi.
Nyt illalla sitten meillä alkoi jyllätä tauti. Neiti on oksennellut pitkin iltaa....saa nähdä millainen yö meillä on sitten edessä. Nyt se raasu makoilee tuolla peittokuorman alla ja palelee...liekö kuume nousevan. ... aamulla ois herätys jo 04.45....voi olla että yö unet jää vähän heikolle. Mutta sillekkään kun ei voi mitään. Onneksi taitaa olla viimeinen näin aikainen ylösnousemus, kun lapsella alkaa viimeinen viikko koululla ennen joululomaa. Ja joululoman jälkeen kutsuu sitten se armeija.

No nyt on alettava tekemään vielä niitä työhakemuksia. Kyllä se on tiukassa saada uutta työtä. Huh huh.... mutta ei kait tässä mikään auta, muu kuin jatkaa hakemusten tekemistä. Turhauttavaa kuin mikä.

2 kommenttia:

Irma kirjoitti...

Kylläpä onkin hienoja patalappuja ja paljon olet saanut aikaiseksi:) Yritin kovasti tutkia kuvasta miten ne on tehty, mutta eipä asia selvinnyt:)

Tarja kirjoitti...

Kyllä onkin kaikkea ihanaa sinun blogissasi. Olipa kiva kun eksyin sivuillesi !