maanantai 14. kesäkuuta 2010

Kesälomalainen....

Niin se tuo aika vain menee vauhdilla. Kesäkuu on jo hyvää vauhtia menossa, juhannusta odotellaan. Kesälomalla olen ja yritän nauttia. Tänään sain tehtyä kuitenkin toiset opinnot loppuun, eli nyt jään odottelemaan tuloksia. Meneekö tth kurssi läpi vai joutuuko tekemään parannuksia. No sen näyttää sitten aika enkä viitsi sen kans paljon mieltäni vaivata.


Tässäpäs muutama kuva. Olen saanut jälleen pienen kokoelman kynävarastooni.

Olen saanut myös valmiiksi tyttären syksyksi toivomat villasukat. Kiva oli sukkaa taas kutoa pitkästä aikaa. Nyt vain sateli sitten lisä toivomuksia. Lupailin niitä täyttäväni sitä mukaan, kuin aika antaa myöden. Pikku hiljaa hyvä tulee.

Minun puutarhatontut saivat myös uuden värityksen. Entiset värit olivat ihan haalistuneet ja lohkeilleet,niin minä kaivoin laatikosta vähän värejä ja niitä sitten iltaisin sutasin tontuille. Nyt ne ovat kuin uudet ja pääsevät piakkoin tuonne pihalle kukkien joukkoon tutkaileen pihan toimintaa.
Kovin paljon ei ole tullu valmista tällä rintamalla. On ollut lasten ammattiin valmistumisia ym. juttuja jotka ovat vieneet ajan aika hyvin. Mutta nyt on kaksi kuukautta aikaa toteuttaa itseä, jos siltä tuntuu tai sitten olla vain yksinkertaisesti tekemättä yhtään mitään. Loma on sitä varten, että tekee juuri sitä mikä itsestä hyvältä tuntuu...

Toivotan kaikille hyvää kesää ja nauttikaamme siitä. Kerätkäämme voimia syksyä varten.

Ei kommentteja: