keskiviikko 5. toukokuuta 2010

Kiirettä pukkaa..

...kiirettä tosiaan pukka niin paljon nyt, ettei ehdi tänne juurikaan päivittää . Puhumattakaan siitä, että olisi jotain käsitöitä valmiina, mitä voisi tänne näytille laitaa.

Minun aikani on vienyt ja vielä vie ensi viikon työt ja opiskelut. Töissä joudun nyt aikapaljon reissaamaan noissa opetushommissa ja sitten vastaavasti toukokuun loppuun mennessä pitää tehdä ihan älyttömästi tehtäviä....ja niistäkin joudun anomaan lisä aikaa. En millään ehdi sitä määrää tehdä tehtäviä mitä pitäisi.

Kaiken tämän lisäksi pitäisi ehtiä järjestää, leipoa kaksosten valmistujaisiin. Eli tässä tätä vipinää ja vilskettä kyllä pitää ihan kiitettävästi.
Onneksi ei kuitekaan tarvi Savonlinnaan asti nyt toukokuussa lähteä käymään. Kiitos siitä tämän tietotekniikan.

Mutta jotta tästä tarinasta ei tulisi ihan kamala paatoksella kirjoitettu, niin ei niin paljon pahaa, etteikö jotain hyvääkin. Ensi viikolla lähden torstaina kuntoremontin treffiviikonlopulle Vuokattiin. Siellä on aiheena tanssi. Ja ah, sitä minä odotan innolla. Tanssia rakastavana ihmisenä olen jopa ihan malttamaton. Mielessäni olen jo monen monta kertaa ollut Naapurivaaran tanssilavalla pyörähtelemässä...ja hyvällä tuurilla pääsen sinne jopa kahtena iltana....ja kyllä minä siitä sitten nautinkin .....

1 kommentti:

katariina kirjoitti...

Ei ku voimia ja tanssin iloa!