perjantai 13. maaliskuuta 2015

Kevät tulee

Kevättä pukkaa kovaa vauhtia. Kuukaudet vain vierähtää.
Käsityörintamalla ollut todella hiljaista, sillä marraskuussa sattui pieni onnettomuus. Lensin jäätiköllä voltin ja loukkasin olkapääni. Sitä soittoa on sitten käyty mutka leikkaussalissa ja nyt kohta puolivuotta on sitä paranneltu. Tänään sain viimeksi tiedon, et nyt pitäs olla kaikki siellä kuitenkin kunnossa. Kovaa jumppaa ja punttien nostelua sitten edessä. Pari kk on vielä sairaslomaa kuntoutusta varten. Mutta kesä edessä ja toiveet korkealla, niin kyllä se tästä!!

Tänään kokeilin ensikerran sokerivesi tärkillä tärkkäillä liinoja, mitä olen tässä pikku hiljaa virkkaillut.

Jonkuverran niihin sai kyllä ryhtiä. Ei liian kovia, juuri sopivia liinoiksi. ( 1dl sok ja 3dl vettä).
Nyt voisi kyllä joku päivä kovetella noita aiemminkin virkattuja liinoja. Kerta se onnistui ihan kivasti ja tulee vähän ryhtiä.

Talven mittaan olen kutonut sukkia tosi vähän, mutta jotain saanut aikaseksi. Kerros silloin tällöin toinen taas toisena pv:nä... ihan miten on käsi antanu myöden. Niistä vain ei taida olla kuvia otettuna.

Virkkailin langan lopuista myös pikku kaktuksille amppeleitakin. Sekä kudoin yhdet tossut. Pitää vielä huovuttaa ne, niin sitten saa käyttöön.Kovin ei todellakaan ole aikaseksi saanut koko talven aikana. Mutta tästä on hyvä taas jatkaa....

1 kommentti:

marumummeli kirjoitti...

Jäätiköt on petollisia, etenkin jos on satanu lunta jään päälle niin on tosi luikas. Kerran oon itekki kaatunu seliljälleni jäätikölle. Onneksi ehin painaa leukaa rintaa kohti niin en lyöny päätäni. Kyynäräni satuin pahiten, mut sekin parani ajan kans. Kauniita ovat pitsiliinasi.