sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Pitkän talven lopputulos

Vihdoinkin sain kangaspuista pois koko talven urakan. Nyt on viisi villavilttiä valmiina pääteltynä ja tuuletettuna.

 

Langat ovat meidän omista lampaista joskus vuosia sitten tehdyt ja keltaiset olen itse joskus käsityökouluaikana kasveilla värjännyt. Joten ainakin muistoja näissä huovissa on.

Seuraavaksi ajattelin kokeilla laittaa puihin poppanaloimen, mutta en suoranaisesti poppanaliinaa varten, vaan ajattelin kokeilla kutoa videokasetista pari kassikangasta. Mietin vain kovasti sitä, mikä olisi se toinen kude kasettinauhan lisäksi. Olisiko se samettilanka??????
Toinen asia mikä mietityttää, on se, että kun kaveri kertoi kuulleensa vaiko lukeneensa siitä, että niistä irtoaisi jotain myrkkyjä kutoessa??? Mutta jos siitä yhden tai kaksi kassiainesta kudon, niin ehtiikö siitä juuri sen kummepaa tapahtua?? Eikait ne niin myrkkyjä ole, vaikka mistä sen koskaan tietää... no ajattelin ottaa riskin kuitenkin ja kokeilla.

Kovin paljon en ole talven aikana ehtinyt saada mitään tuon loukatun ja leikatun käden kanssa, mutta  jotain pientä aina välillä. Ja taas tulee tekemisiin väli, kun joudun uusinta leikkaukseen kenties piakkoin uudelleen. Mutta siitä huolimatta uusia suunnitelmia on olemassa vaikka ja kuinka :)

Tästä eteenpäin kohti kunnon kesää.....

1 kommentti:

Paula kirjoitti...

Vau! Ja tsemppiä käden kanssa!