sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Aika menee....

...ihan älyttömällä vauhdilla eteenpäin. Kohta alkaa kesäkuu ja jotenkin tuntuu, että itse vielä on ihan kevät tunnelmissa. Liekö vaikutus sillä, että täällä on ollut ihan mahdottoman kylmiä ilmoja, on satanut vettä tai sitten on tuullut paljon. En tiedä....
Pihahommat ovat ihan alku tekijöissään. Onneksi nurmikot on nyt haravoitu, mutta kaikki kukkapenkit ja istutukset on vielä täysin tekemättä....

Minulla on ollut monenlaisia miettimisen aiheita tässä kevään aikana. Ja ne on osittain ressaneet minua. Mutta nyt olen tehnyt sen päätöksen, että jos ei joku asia minua miellytä, niin miksi tekisin sellaista. Yksi asia oli opiskelun lopettaminen Savonlinnassa. Viime viikolla sain vihdoin ja viimein ratkaistua sen ja laiton eropaperit menemään sinne. Ja ette usko, miten olin helpottunut siitä. Yksi asia pois mielestä.

Mutta tämähän ei tarkoita sitä, että heittäisin opiskelut pois...ei suinkaan, nyt vain suuntaan sen kiinnostuksen kohteen sellaiseen mikä minua kiinnostaa enempi. Eli käsityöpuolen ammattiinhan se edelleen liittyy. Ja työnohessa sitä alan syksyllä suorittamaan. Tämä koulutus mikä nyt on minulla alkamassa on ainutlaatuinen ja siellä koulussa opettaja tekee minulle ihan oman hopsin. Heillä ei nimittäin ole näin monimuotona ennen koulutettu. Jostain syystä he olivat nyt innostuneet asiasta, kun minä heille sähköpostia laitoin ja kyselin mahdollisuutta opiskella työnohessa..... ja voitte vain arvata olenko nyt innoissani siitä!
Syksyä odotellessa. Koulutuksen kerron sitten vasta kun se on 100% varmasti alkanut/ alkamassa.....siihen asti jännitystä elämään :o)

Työnhakuja olen myös tehnyt nyt taas , kun tuo työ alkaa taas tökkimään niin mahdottomasti.
Töistä kotiin tullessa olen jotenkin ihan kuitti, enkä tahdo jaksaa tehdä mitään....liekö piilotressiä... tiiä häntä.

En ole juurikaan mitään järkevää edes käsityörintamalla saanut aikaseksi.
Tämän pikku liinan olen virkannut ja sitä nyt mietin, että jätänkö sen liinaksi vai laitanko kelloksi?
Sitten kopioin näitä pikkuruisia juttuja...näitä olen leikkaillut iltaisin ja näistä on ajatus... ikuisuusprojekti ehkä, mutta ajatus kumminkin. Tavoite saada valmiiksi ennen eläkeikää...onneksi sinne on vielä paljon aikaa jäljellä. Mutta ei tule kiire kun asettaa pitkän aikatavoitteen....

Tämän punaisen langan sain nyt sitten loppumaan. Tein siitä vielä yhden kellon. Aika iso tästä tuli, mutta eipä tuo haittaa. Joskus jostain se paikkansa kyllä löytää tämäkin.

Tänään sunnuntaina meillä on siivottu ja järjestetty paikkoja. Jälleen kerran on todettu, että miksi ihmeessä sitä pitää kerätä tuota roinaa joka nurkkaan ja sitten ne pyörii ympäri taloa ja joka paikka on sitten sekasin....mutta ....

Nuorimmaisella on ensi viikko enää koulua ja sitten pääsee kesälaitumelle. On sen aikakin kyllä jo. Väsymystä on hänelläkin jo havaittavissa. Kumpa itselläkin alkaisi jo kesäloma. Mutta kuukausi pitää vielä jaksaa ahertaa.
Lämpimiä päiviä vain tässä alkaa jo toivomaan. Mutta ehkä se meillä juhannuksena sitten alkaa jo lämmetä ;o)

4 kommenttia:

Irma kirjoitti...

Onnea rohkeudesta vaihtaa koulutuksesi mieluisampaan! Elämä on loppujen lopuksi aika lyhyt ja silloin pitäisi tehdä sellaista mistä tykkää, mahdollisuuksien puitteissa tietenkin. Epämieluisa työ verottaa kovasti voimia. Toivottavasti uusi koulupaikkasi onnistuu:)

Anneli kirjoitti...

Voi jukra, kun kauniita virkkauksia !
Todella ihanan kesäisiä :)

Eija kirjoitti...

Aivan ihana vaaleanpunainen kello. Onnittelut rohkeista valinnoistasi. Peukkuja pidän pystyssä koulutuksesi puolesta.

Anneli kirjoitti...

Kiitos taas !
Kiva , nyt sain sivusikin auki, on ollut ongelmia.
Sulla näkyy olevan s-postiosoite mukana,käyn tiistaina kotona. Niin lähetän sulle sen perhosen ohjeen se on nimittäin kotikoneella tallenettuna.
Kun en muista mistä sen olen ottanut, niin en voi sitä yleisesti jakaa :))