sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Ehkä se kesä tulee meillekkin...

Ehkä se tosiaankin tulee kesä meillekkin. Ilmat ovat olleet kyllä todella kylmiä ja koleita. Mutta tänään on poikkeus. Onhan nyt kyllä äitienpäiväkin ;o)
Ulkona kävästessä huomasin vesialtaan vierellä pienen sievän orvokin kukkivan täydellä tohinalla... tuli toive kesästä!
Nyt kohtapuolin pitäisi alkaa pihaa vihdoin haravoimaan ja muutenkin laittelemaan kuntoon. Uusiksi menee kukkapenkit ja piha nurmikkoakin pitää vähän paikkailla, kun on vuosien varrella painunut kuopalle.
Tänään kumminkin juhlitaan ensin oman äitini luona, sitten keskellä päivää voisi juhlia kotona, kunhan nuo armeijan veijarit nostavat päänsä tyynyltä. Iltasella on vielä käytävä anoppilassa. Jossain välissä oli myös tarkoitus käydä hautausmaat kiertämässä läpi ja viemässä sinne kynttilät palamaan. Eli kyllä ohjelmaa tälle kauniille päivälle on ihan kiitettävästi.


Kuvasin tuolla mökin pihalla nämä teelmykseni. Tein jämäpaloista kaksi pussukkaa sekä kehtoon nyt sen suunnittelemani peiton. Kehtoon olen myös virkannyt lakana pitsin. Pikku hiljaa kehtokin saa varustuksensakin.
Suunnitelmissa olisi alkaa virkkaamaan pihamökkiin verhot. Ehkä en kuitekaan kerkeä tälle kesälle saada kaikkiin ikkunoihin verhoja valmiiksi, mutta joskushan sekin on aloitettava ;o)

Hyvää äitienpäivää kaikille äideille!

2 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihania töitä olet tehnyt. Mukavaa Äitienpäivän iltaa ja alkavaa viikkoa Sinulle

Anneli kirjoitti...

Kauniita tilkkutöitä, hienot värit :)