tiistai 28. joulukuuta 2010

öklötyskankaita lissää....

Vaikka on kova pakkanen (-25) kävimme lumikenkäilemässä mettässä tänään. Ei se pakkanen siellä haitannut yhtään. Metsä oli kaunis huurteinen ja luminen. Lunta vain on niin mahdottoman vähän, tuskin paikka paikoin vain 30-40cm....Saisi sataa lisää, että pääsisi hiihtämäänkin jo tälle talvelle. Muuten tulee äitiä ikävä Tervahiihdossa ja tai Vuokattihiihdossa, minne sitä nyt sitten päätyykään...jonnekkin kuitenkin on mentävä.

Aamusta oli taas niin intoa täynnä, kun kankaat odottivat ompelijaansa, että heti yöpaita päällä ryntäsin koneen kimppuun ennen kuin muut heräsivät ja tekasin toiselle koiralle kans näistä "öklötyskankaista" peiton. Tämä Santtu herra ei nuku häkissä vaan lähes aina keinutuolissa, joten siihen sitten vain peiton päälle kuvattavaksi :o)

Laitoin saman kamalan värisen kankaan tämänkin peiton taustakankaaksi.
Jostain syystä minua ei nämä marimekon kankaat innosta yhtään....

Ja tässä tämä toinen puoli...


Tätäkään en ole muistanut laittaa tänne. Ostin tätä ontelokudetta Tampereen käsityömessuilta ja tein jouluksi siitä keinunalus maton. On ihan mieleinen kyllä.

Nyt pitäisi alkaa keitteleen hernekeittoa ja suunnittelemaan keinutuoliin uutta mattoa ja / tai kehtoon peittoa ja liinavaatteita...

6 kommenttia:

Anneli kirjoitti...

Kivan pirteitä värejä peitossasi.
Minusta tuo unikkokangas on ihan kivaa.
Vai noin paljon sulla on suunnitelmia....:)

Irma kirjoitti...

Kivan pirtsakoita peittoja oot tehny ja upean maton kiikkutuolin alle!
Lumikenkäily kuulostaa semmoselta lajilta mitä meikäläinenkin vois kokeilla ;)

Sonja kirjoitti...

tulin tutustumaan. :)
kauniita käsitöitä siulla!
ja tosiaan ihania koiria ja hyvin "samanlainen" elämäntilanne! hassua! :)

Eija kirjoitti...

Matto on kiva, minullakin on tuota kudetta valkoisena ja tulostin jo ohjeenkin.. Virkkaus ei vaan ole mun heiniäni, joten maton teko voi kestää...

sirimi kirjoitti...

Komiat peitot lemmikeille olet tehnyt! Joulunpunainen virkattu matto on kaunis. :)

Marle kirjoitti...

Hienot peitot sait öklötyksistäsi tehtyä. Jos laittaa paljon öklöjä samaan työhön, se muuttuukin tyylikkääksi, kuten tämäkin peitto asian todistaa.