lauantai 23. lokakuuta 2010

neuletakki

Sain vihdoin ommeltua neuletakkini valmiiksi. Tai valmiina se on ollut jo jonkin aikaa, mutta se päättely ja viimeistely on niitä inhottavampia puolia, mitäkä tahtovat minulla aina venyä ja vanua.
Lanka oli tässä työssää Novitan Cloud luxus, olipas niin mielekäs lanka neuloa, että voisi hankkia toisenkin väristä ja tehdä korkeakauluksisen puseron.

Tässä kuvassa näyttää ihan siltä kuin toinen etukappale olisi lyhempi kuin toinen, mutta kyllä ne on samanmittaiset =0)
Hihat ovat tuollaiset vajaa mittaiset joista tykkäänkin, turhan pitkät hihat vain ovat aina tiellä kun puuhastelee kaikenlaista.
Taakse laiton myös vähän samaa kuviota. Yhdistelin tässä neuleessa kahta eri ohjetta.

Sitten tässä tälläinen pieni kokoelma....satakunta kravaattia odottaa jatkokäsittelyä. Olisi joskus aikomus tehdä näistä joko mekko tai hamonen itelleni ja tyttärelleni. Sormet jo syyhyää käydä näiden kimppuun. Mutta pakko olisi sitä nahka juttua alkaa nyt vain ensin tekemään....iiikkk!


Olipas työmaa saada pidettyä pikku koirat pois näiden kimpusta, kun niitä tähän lajittelin. Piti kuitenkin joka käänteessä käydä kattomassa ja huseeraamassa. Kuitenkin luunsa toivat myös kuvattavaksi...=0)

Siinä ne nyt ois odottamassa rullalla.... Ämpärinikin pääsin heti käyttöön hetkeksi, odottamaan aikoja parempia.

Meillä alkoi satamaan nyt lunta. Ihanaa, kumpa se nyt vain pysyisi niin pääsisi kohta hiihtämäään.

Tänään olisi ohjelmassa lähteä käymään asisiolla kahdessa kaupungissa. Mitähän sieltä tarttuu mukaan. Nyt pitäisi vain malttaa olla tekemättä kovin suuria hankintoja, koska marraskuussa lähestyy Treen kässä messut jonne sitä rahaa kyllä sitten taas uppoaa.
Mutta jos nyt tällä reissulla hankkisi vaikka jonkinlaista tuolin pääliskangasta, kun keittiön tuolit kaipaisivat jo uuden. Ovat niin likaiset...

Nyt on kuitenkin viikonloppu. Saa keskittyä ihan muihin asioihin kuin työ, joka tällä hetkellä takkuaa ja pahasti. Odottelen josko joku haluaisi minut kutsua työhaastatteluun. Olen nimittäin hakenut uusia työpaikkoja. Pitäkää peukut pystyssä, että joskus minullekkin tärppäisi...

2 kommenttia:

Anneli kirjoitti...

Kaunis neuletakki !
Kiva malli ja nätti väri.
Mukavaa nähdä mitä noista krakoista syntyy :)
Kiva kun käyt minulla kylässä !

Miia kirjoitti...

Vastavierailulla olen :) Upea tuo tekemäsi neuletakki ja paljon muitakin hienoja töitä. Käsitöiden lisäksi meillä näyttää olen yhteinen ihastus eli kynttilän tunnelma :) Mukavaa syksyn jatkoa ja varmasti vierailen jatkossakin sivuillasi.