maanantai 25. lokakuuta 2010

valoryijy valmistui ...


Jipii...nyt se on valmis. Vähän olen onnellinen. Luonnossa se näyttää vielä paljon paremmalta kuin näissä kuvissa. Nyt alko sitten syyhyttään tehdä se sininenkin valoryijy =0), mutta nyt on pakko malttaa.

Eilen kävin kaupassa ja meinasin taas sortua lankoihin. Nostelin jo kauppakoriin, mutta sitten laskin ne takas ja maltoin mieleni...kehitystä itsessäni huomaan.

Mutta nyt tänään illalla ajattelin alkaa irroittamaan keittiön tuoleista päällisiä ja nitomaan uusia tilalle. Kun en voi tehdä tässä vaiheessa nyt kouluhommiakaan, kun ei ole opettajat vastanneet kysymyksiini....hyvä syy...ei voi aloittaa uusia tehtäviä. Olen luvannut itselleni, että yksi tehtävä kerrallaan...tulee muuten ressin poikanen.

Ressiä pukkaa kyllä muutenkin, tympii niin totaalisesti tuo työhomma, ettei millään ole mitään väliä. Mietin joka hetki, että mistä saisin jotain töitä edes kuukaudeksi.....äsh! Nyt jos koskaan toivon edes flunssaa itselleni. Saisi kerrankin olla edes pari pv sairaslomalla. Mutta kun ei ne nuo räkätauditkaan edes tartu minuun koskaan.... höh!

No tästä jatketaan kaikesta huolimatta.

6 kommenttia:

Virve kirjoitti...

Hei! Ihania täitä sinulla täällä. Ja tuo valoryijy on kerrassaan upea!

Katariina kirjoitti...

Kauniita töitä ja upeita maisemakuvia sinulla. Tuo valoryijy on aivan ihana!

Teija kirjoitti...

Onnittelut valoryijyn valmistumisen johdosta. Omani on edelleen samassa pisteessä kuin pari vuotta sitten. Voisikohan sen tuoda teille, niin pian valmistuisi???

Sulotar kirjoitti...

Teija, tuo vain...juhannukseksi jos sitten valmiiksi...hih hih...Ois kiva nähdä...

Anneli kirjoitti...

Kiva , sait ryijyn valmiiksi juuri tähän pimeimpään aikaa.

Olen kateellinen , kun pystyit vastustamaan kiusausta lankakaupassa. Minä aina haksahdan :)

Marle kirjoitti...

Tuo valoryijy on ihana! Elma-messuilla näin livenä ensimmäisen kerran valoryijyn ja sekin oli kaunis, vaikka oli niin pieni. Paljon muutakin mielenkiintoista täällä sinun blogissasi löytyy.