lauantai 10. heinäkuuta 2010

Kesäloma tuotos...

Vaikka on kesäloma, niin pitää jotain syksyistä jo ajatella... langat ostin tähän neulepaitaan joskus keväällä, ja nyt sitten sain tehtyä valmiiksi. Ihan mieleinen tästä tulikin. Lanka on todella pehmeää ja aika ohutta.

Olen saanut yhden toisenkin neuleen kyllä valmiiksineulottua, mutta jostain syystä sen kasaaminen tuottaa nyt niin paljon vastatuulta, että jätin sen suorilta käsin kokoamatta.

Pitänee tehdä ensin meidän kesälomamatka ja sitten sen jälkeen yrittää sitä uudelleen...

Huomenna olisi tarkoitus lähteä etelään. Ensin ajetaan autolla Somerolle ja yövytään siellä. Siitä jatketaan matkaa autolla vielä Kaarinaan, josta menopeliksi vaihdetaan polkupyörät. Ja suuntana Turun saaristo. Kyllähän siitä useampi kilometri kertyy.... pikaisesti laskettiin vajaa 300 km.... ja sitten kaikki muu siihen päälle, mitä siellä pyöritään.
Tätä matkaa olen odottanut keväästä saakka, kuin kuuta nousevaa. Toivottavasti onni meitä suosii ja matka menee hyvin ja turvallisesti.
Päätepiste meillä on sitten minun toivomani kohokohta...Naantalin kylpylä ja itse Naantali...ihana mennä sinne lillumaan urakan jälkeen. Sitten vimppa päivänä jaksaa ajaa kuin leikiten Naantalista takas autolle Kaarinaan. Ja jos rahat riittää ja intoa piisaa, niin tarkoitus on vielä mennä autolla yhdeksi yöksi Naantalin kylpylään, mutta se on vielä täysin avoin....sen näkee sitten miten tuo matkanteko yleensäkin maittaa, vain halutaako sitten jo ajaa suoraan kotiin omaan sänkyyn ja omaan saunaan.

Ei kommentteja: