torstai 8. huhtikuuta 2010

Kuvia tehdyistä töistä...

Tässä on nyt se minun kynäkokoelma, jota hiplaan ja kokeilen ja ihailen miten ihania erilaisia kyniä onkaan. Mikähän näissä oikein on niin ihmeellistä??? Ei aina järki riitä, mutta onko sillä niin väliä? Ei kai jos itse on vain tyytyväinen.


Ensimäiseksi pitää esitellä neitin kutoma ja virkkaama pikkulaukku. Aika hyvä vaikka itse sanonki ja neiti oli itse tosi tyytyväinen.

Myös tässä on neitin tekemä ensimäinen ristipistotyö. Äitille tehty kortti. Tosi kaunis ja ihan siististi tehty. Mallia on katsonut lehdestä, pistoja laskemalla.


Tässä on taas minun pieni sievä hankinta...yksi kone toisten joukkoon...ihana. Sähkömies laittoi siihen nyt oikeanlaisen pistotulpan, niin nyt sillä uskaltaa kokeilla ommellakkin.

Tässä on sitten meidän neitin kanssa yhdessä askarrellut joulun ajan tontut.


Itselle olen neulonut muutaman neuleen. Tämä sininen on silkkivillasta neulottu. Ihana lanka oli neuloa. Ja on todella mieluinen vaate pitää päällä. Kevyt ja lämmin.


Tässä on puuvillalangasta tehty pusero. Sattui vielä niin, että olimme työkaverin kanssa puhuneet, että ostettiin langat ja alettiin neulomaan. Toisista tietämättämme olimme ostaneet samanlaiset ja -väriset langat ja yllättäen mallikin oli prikulleen sama...Aika kiva sattuma. Kaikenlisäksi molemmilla se oli sitten samana päivänä töissä päälläkin.


Tämä pusero on nyt viimeisin valmiiksi tullut neule. Tämäkin on tosi mieleinen vaate. On tullut paljon pidettyä. Lanka on vauvalankaa, mutta toimii tosi hyvin. Vähän jännäsin tuleeko tästä liian raskas, että jaksaako tuo kaulus pysyä sievänä, mutta toimii ihan hyvin.

Tässä on nämä kuvat tällä väliajalla tehtyjä mitä en ole jaksanut päivittää tätä blogiani.
Seuraavalle kerralle tulee kuva sitten valoryijystä, jonka tein ennen joulua. Mutta unohdin kuvata sen nyt tähän samaan satsiin, mutta pitäähän sitä ensi kerraksikin jotain olla jemmassa. Ja eihän sitä tiedä mitä muuta sieltä on sitten tulossa...sen näkee sitten ajan kans.

3 kommenttia:

Teija kirjoitti...

Voi mahdoton kuinka upeita neuleita olet tehnyt. Hieno kynäkokoelma ja mahtava kone. Kiva kun opiskelu maistuu ja pääset vielä lähemmäksi kulkemaan. Jospa se mahdollistaisi johonkin tapaamiseen osallistumisenkin. Neitille terveisiä, hienot ovat hänenkin kädenjälkensä (taitaa tulla äitiinsä).

katariina kirjoitti...

Olettepa olleet ahkeria! Ei ole omena kauas puusta pudonnu teidän perheessä, niin on taitava tytär kuin äitikin.
Toivottavasti pääset tapaamisiin!

Tuula kirjoitti...

Moikkelis koikkelis! Ihanaa kuulla kuulumisia. Olet ollut ahkerana ja kauniita ovat aikaansaannokset! Samoin olet ollut ajatuksissani, toivoin että pääsisit tapaamisiin jossakin vaiheessa. Olisi pikku-neitiäkin kiva nähdä! Terveisiä tosi paljon!