sunnuntai 1. helmikuuta 2009

Kastetaulu, toivomuskaivo ja luovamysteeri

Osallistuin luovamysteeriin ja tässä on ensimäinen vaihe. En ole koskaan aiemmin osallistunut kyseiseen hommaan, joten mielenkiinnolla odotan mitä tuleman pitää sisällään. Mutta nyt vain odotellaan, mitä pitää seuraavaksi tehdä.
Tässä vaiheessa piti valita inhokkikangas ja siihen sopiva yksivärinen, sekä lempparikangas ja siihen sopiva yksivärinen. Sitten piti tehdä niillä tilkkumaalausta. Palaset on nyt tuolla tyllin alla, tikkausta päällä. Tyllikin on nyt tällä kertaa palasista, kun en muka löytänyt yhtään isompaa palasta. Ja voi ollakkin, ettei sitä minun varastostani nyt löydykkään. Sitä tulee niin harvoin käytettyä.

Olen myös saanut vihdoin tehtyä valmiiksi kaverin vauvalle kastetaulun. Olen ihan tyytyväinen lopputulokseen. Itse he saavat sitten sen kehystää.

Myös tämän syntymäpäivälahjaksi saadulla lahjakortilla ostettu pitkäpistotyö on myös valmiina. Ensi viikolla vien sen kehystämöön.

Valmista ei ole kovin paljoa tullut käsityörintamalla. Joskus on vain hyvä pitää vähän rauhallisempaa tahtia. Pysyy innostus sitten pitempään. Seuraava projekti olisi saada ne peikot valmiiksi sekä se Oulun käsityömessuilta hankittu bunkakirjonta taulu.
Olen myös ajatellut josko alkaisi lapasia kutomaan vaihteeksi. Ja voisihan sitä jonkun huivinkin kutoa. Tilkkutöitä voisi sitten taas viikkonloppuna väsätä. Silläkin rintamalla on jotain ajatuksia.
Tuo ystävänpäiväkin tulee. Muutaman kortin olen ajatellut saada postiin asti tänä vuonna.
Tänään oli aivan ihana ilma ja siksi kävimmekin metsässä tunnin lumikenkäreissun. Johan oli hiki ja pirtsakka olo sen jälkeen. Muutenkin tänään on ollut aika rauhallinen päivä, kun nuorimmainen on ollut viikonlopun Ihime-partiotahdissa.
Mutta tälläiset kuulumiset tälläkertaa. Jos jotain saan viikolla valmiiksi, niin käyn sitten laittelemassa kuvia taas tänne.
Mutta seuraavaan kertaan sitten.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Upeita töitä olet saanu aikaiseksi!!!
Saanko udella missä kehystytät taulusi?? En muista oliko sulla lasia kotonasi olevissa, eli miten on; lasilla vai ilman?

Itellä kun on nuo kaks työtä EHKÄ tämän vuoden puolella valmiina...

Kiinnostavan näköinen tulossa tuosta tilkkutyöstä!!!

Maritta kirjoitti...

Hieno alku mysteerissä !

Irma kirjoitti...

Kauniita töitä! Mysteerikin vaikuttaa mielenkiintoiselta:)

Sulotar kirjoitti...

Jaana: Kehystän työni tuossa Keskuspuistokadulla olevassa kehystysliikkeessä. Lähellä ekamarkettia. En muista nimeä.
Laitan aina mattalasit tauluihin, ei kellastu käsityöt niin herkästi.

Terkku kirjoitti...

Mysteeri on kyllä mielenkiintoinen juttu...

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kiinnostava tuo tilkkumysteeri.Minäkin sain jonkinmoisen tilkkumaalauskärpäsenpureman siellä tilkkuviikonlopulla.Siihen piti keräillä "roskia" eli tekniikka oli roska-tekniikka( kaikki paloja pienemmät kangasjäämät-langanpätkät ym.) Mulla niitä roskia koossa jo aika paljon rasioissa. Kaikki nuo työsi kauniita. Pääsetkö meän tapaamiseen ois kiva nähä =)

Sulotar kirjoitti...

En tiedä vielä, että pääsenkö, mutta tulehan minä jos vain on mahdollista.Minäkin odotan innolla tapaamista.

Anonyymi kirjoitti...

Toivomuskaivo on todella kaunis. voisin vaikka itsekkin tehdä.