perjantai 31. lokakuuta 2008

Lomalla on mukava puuhastaa..

Tänään on ollut tosi mukava päivä. Olen korjaillut vaatteita, vaihtanut vetoketjuja,lyhentänyt housunlahkeita sekä kutonut sukkia pukin konttiin.

Olen myös illansuulla vähän askarrellut, tein omatekoisesta massasta nuken/ peikkojen/joulutonttujen päitä. Tässä ensimäisessä kuvassa on valmis peikko ja tälläisiä pitäisi noista päistäkin sitten jossainvaiheessa tulla.


Tässä päät ovat tikkujen varassa kuivumassa. Täytynee vain toivoa, että ne saavat kuivua rauhassa, ettei pikkukäpälät mene niitä hiplaamaan. Kiinnosti tuo kyllä vähän isompiakin, olisi niin mielellään tehnyt mieli vähän hiplata.


Kävin myös vähän alennusmyynnissä. Jos kerran on hyvät alennukset, kuten esim 40%, niin tokihan silloin voi jotain osaa...halvalla kun saa ;o)


Muutamat lyhyet pyöröpuikot tarttui mukaan. Näitähän aina tarvii.

Ihan vain muutama hyvä tarjous myös noista ristipistotöistä...taas kun halvalla sai. Ison koirataulun vai susitauluko lie, ajattelin tehdä pojalleni lahjaksi. Sitten tuo "kalastaja setäsen" ajattelin tehdä pojan kummisetälle muistoksi, kun tässä keväällä jää eläkkeelle.
Sitten mitenkähän selittäisi nuo alemmat...no ainahan sitä joulukortti malleja tarvii. Nekin kuitenkin sai niin halvalla, ihan pakkohan se oli.

Niin ja kun kerran käsityökankaistakin oli 40%, niin pitihän sitä ristipistokankaitakin sitten ottaa. Ja samallahan saivat pakanloput myytyä.
Eihän sitä ristipistotöitä voi tehdä, jollei osta myös niihin lankoja. Ihan järkeen käyvä selitys, ainakin minusta.

No olen jotain myös neulonutkin. Tässä pari kuvaa hartiahuivista. Sain sen muutama päivä sitten valmiiksi, ei vain ole tullut kuvattua. Enpäs ole aikoihin neulonutkaan reikäneulosta. Oli oikein kiva tehdä tuollaisesta pörrölangasta.


Langan päät vain pitää päätellä, niin sitten saan tämänkin käyttööni. Ihanasti hartioita lämmittää. Taidan ottaa tuon mukaan reissuun ensi viikolla.

Tällä viikolla tuli postissa se tilaamani oma läppäri. Nyt siihen on asennettu jotain ohjelmia ja kohta saan kai sen jo käyttöönikin. Siinä on myös wep-kamera, niin sillä voi sitten olla yhteyksissä esim. topilaisiin, kun ne pistelevät innoissaan ja jos en pääse joka kerta mukaan. Lieköhän niillä kenelläkään moista vekotinta, että yhteydet pelaisi...siinäpä haastetta topilaisille. Ähäskutti... ;o)

Mutta tälläisiä kuulumisia tällä kertaa. Vielä on ensi viikko lomaa, mitähän sitä kaikkea kerkeää ensi viikolla puuhaamana. Pitäisiköhän sitä välillä olla ulkonakin. On mennyt koko viikko aikalailla sisällä ollessa. Huomenna ajattelin lähteä helluni kanssa hakemaan metsästä havuja....jotain suunnitelmia myös niistä mielessä...katsotaan mitä keksin.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Heips! Harmi että reissusi ei onnistunutkaan niin kuin piti. Mutta mukava että nähtiin ToPin tapaamisessa! Mie käväsin kans lääkärireissulla Kemissä,pitihän se kävästä myös käsityöliikkeissä ;)