perjantai 1. elokuuta 2008

Ristipistotyö

Laitanpahan tämänkin taulun tänne, kun tein tämän hiljattain kummipojalleni konfirmaatiolahjaksi. Hiukan kiire meinasi tämän kanssa tulla, kun hokasin alkaa tekemään tälläisen. Illat istuen töiden jälkeen pistoja pistäen se valmistui kuin valmistuikin. Hyvä tuuri sinäänsä myös tuo kehystämisen kanssa oli, kun se kehystysliike jäi heti seuraavalla viikolla kesälomalle. Lupasivat kuitenkin kehystää, että sain lahjan annettua ajallaan.
Olin tiistaina ristipistoillassa ja oli tosi mukavaa. Siellä tutustuin uusiin ihaniin ihmisiin. Sain intoa taas uusiin asioihin. Näin uuden tyylin korttiaskarteluun, näytti aika mielenkiintoiselta. Sitä voisi myös jossain vaiheessa kokeilla. Samoin kun Tuulalla oli virkattu kassi ja sain siihen myös ohjeen, niin pitihän sellainen sitten heti alkaa myös tekemään. Ripoja ja kassin viimeistelyä vaille se on tänään tullut valmiiksi. Mutta laitan kuvan sitten myöhemmin, kun saan sen ihan valmiiksi.
Myös metsästin tätini kautta et-lehden virkattua kassiohjetta ja ehkä sellaisenkin saan, jos vain se lehti sattuu löytymään. Kai sekin pitää sitten heti kokeilla. Kuinkas muuten. Kauppareissulla tuli kyllä ostettua vähän sukkalankojakin. Niitäkin haluttaisi jo alkaa pian kutomaan. Mutta niihin olisi kiva löytää jokin uusi kiva malli. Parit sukat teen kyllä ihan normi ohjeella, kun ne menee pojalle koulusukiksi metsähommiin. Tilaus kun pukkasi siltä osin ykskaks kesken kauppareissun päälle. Itseppähän poika valitsi lankansa, että kelpaa.
Harmi vain kun kesälomaa on enää jäljellä vain viikko ja suunnitelmia ja ajatuksia tekemisistä vaikka ja kuinka....

3 kommenttia:

Terkku kirjoitti...

Ompa ihana taulu !

Red Roses kirjoitti...

Kaunis taulu. Minä aloin tekemään siskonpojalle ristiäisiin ristipistotaulua, se valmistui sitten 1-vuotispäiville.

Anonyymi kirjoitti...

Tuo taulu on kyllä jotenki puhuttelevan kaunis... Ja mummolle tekemäsi tilkkupeitto; WOW!!! Toooosi upean näkönen!!