keskiviikko 27. elokuuta 2008

Työt hidastavat harrastuksia

Kyllä on pakko todeta, että kun työt alkoi, niin ei tahdo keretä harrastaa. Ja vielä nyt kun on tuo viinimarjojen mehustaminenkin samaanaikaan, niin sekin rajoittaa....opiskelutkin pitäisi ensi viikolla taas vielä lisäksi aloittaa. Kai se tuo vanhuuskin sitten pukkaa päälle, kun on niin hidas joka asiassa.

Jotain olen kuitenkin käsitöissäkin puuhastellut. Olen tonkinut varaston perukoilta itse värjäämiä villalankoja ja luonut niistä loimia huopiin, sekä muutamat matto - ja poppanaloimet olen luonut. Villaloimi on jo osittain puissa päälläkin, mutta siihen kun tarvin kaverin, niin se on vaiheessa. Mutta jossain vaiheessa sekin edistyy kyllä. Hiljaa hyvä tulee....

Tässä kuva kun olen kerinyt villalangat ulkona. Oli oikein ihana päivä luoda ulkona, ei juurikaan tuullut ja aurinko välillä paistoi. Ja mikä ihaninta ei tullut villanpölyä yhtään sisälle työhuoneeseen. Säästyin taas siivoukselta.
Olen minä sitten vähän kutonutkin villasukkaa sekä pienen pientä nutun tapaista, kun tuttavani sai pienen tytön, niin ajattelin, että on kiva antaa lahjaksi oma tekemä nuttu. Kuva siitä tulee sitten kun se on aivan valmis. Muitakin kuvia pitäisi ottaa ja laittaa tänne. Töitä on valmiina, mutta kun ne vain joku viitsisi päätellä. Se on minusta se kaikkein tylsin vaihe käsitöissä.

Mutta kyllä se on taas riennettävä sinne mehumaijan ääreen.

6 kommenttia:

Tuula kirjoitti...

Ihanan näköistä touhua! Anopillakin on kangaspuut ja mattoa olen niillä kutonutkin mutta fibro ei oikein tykkää kovasta hakkaamisesta. Mitenköhän onnistuisi huovan teko...

Sulotar kirjoitti...

Huovan teko kyllä onnistuu kun siinä ei saa hakata, vain siirtää langat paikoilleen...sitä varmaan voi kokeilla. ainakin meillä töissä kutovat vaikka olisi fibro tai käsileikattu tms.

mintsu kirjoitti...

moi...
mie aivan ootan et vuoden päästä meillä alkaa kasvivärjäys kurssi..nyt ollaan urakalla painettu kangasta...
ja olen tehnyt tässä portfoliota on jo aika hyvällä mallilla;D
ja sit kun alkaa ompelu hommat niin tilkkutöistä on jo aika monta...

Anonyymi kirjoitti...

Työ on tylsää!! Haittaa niin vietävästi harrastuksia ympäri Suomen ;) Pääsetkö tulemaan tiistaina??

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä olet hienosti keksinyt tuon luomishomman, että ulkona. Minäkin haaveilin kesälomalla pistelyistä parvekkeella, mutta paljon pystyi..vettä, vettä...Kiitos kommentista ja vierailusta plokissani

Anonyymi kirjoitti...

Kirjaimet on Keminmaan kirjastosta yhestä kirjasta... Ilmoittelen sulle nimen ja koska palautan ;) Pitäs vain itelle vielä skannata ne.