maanantai 7. syyskuuta 2015

Syksy saapuu

Kovalla vauhdilla on syksy tehnyt tuloaan.
Työkuviot on vaihtuneet vuorotyöstä pelkäksi yötyöksi, joten uusia tuulia puhaltaa tämä syksy.
Mutta välillä ihan hyviäkin ratkaisuja. Ja ennenkaikkea käden kannalta paras ratkaisu. Ei tarvi heti leikkauksien jälkeen alkaa punnertamaan vaan saa käsi toipua täysin rauhassa. Koska pidempi aikasta parannustahan tässä pitää ajatella. Kättähän tarvii koko elämänsä. Olisinkin tosi pulassa, jos ei olisi tervettä kättää.
Mutta jotta pysyisin asiassa ja saisin päivitettyä tekemisiäni, niin tässä tuotoksia. Osan olen taas unohtanut kuvatakkin, ihan ihmeellistä , että unohdan :) :)

 Olen saanut kangaspuihin laitettua liinaloimen ja kokeilin sitten videokasettinauhasta kutoa liinoja. Punaseen liinaan yhdistin samettilankaa ja videoa ja tuohon päällimäiseen laitoin jotain pellavansekaista lankaa kaksinkertaisena. Molemmista tuli kyllä mielestäni tosi kivoja.  Jatkan näitä kokeiluja eri materiaaleihin vieläkin. Tuo alimainen on pelkkää pussilakanasta leikattua poppanakudetta.  Uusio käyttöä sekin :)
Mie vain niin tykkään näistä poppana liinoista. Oli ne sitten kuinka vanhan aikasia tahansa ja pois muodista. Mut se riittää kun ite tykkään :)
Mattimyöhäsenä hokasin tuossa jossain välissä kesää, että olin aikonut tehdä koivun lehdista saunaveteen niitä tuoksupusseja.... kappas, melkein unohdin jo koko homman. Sitten kangaskaappia siivotessa pisti silmään tyllit ja naps.... muistin... joten ei muuta kuin koivun lehtiä keräämään. Mutta nyt kun olen kuivattanut lehdet, niin tuli vain mieleen, että tulisko voimakkaampi tuoksu alkukesän lehdistä mitä näissä on? Mutta nyt talven aikana ompelen tyhjiä pusseja ja ensi kesänä jatkan tämänkin kokeilua... heti siinä juhannuksen tienoilla poimin seuraavan vuoden pusseihin lehdet. Saanpahan sitten vertailukohtaa onko sillä väliä mihin aikaan lehdet kerää.

Mutta tälläistä pientä olen puuhaillut... kesken on neuletakki ja sitten se iäisyysprojekti sekä tuo kangaspuiden loimi kokeilut... siinähän sitä on syksyksi puuhaa . Lisänä tietty kansalaisopiston enkku ja suklaanteko kurssi. Eihän sitä mopolla mahdottomia.
Vieläkun olen taas jälleen innostunut leipomisesta, niin leipomiseen tuhrautuu aikalailla aikaa, mutta onhan se sekin yhdenlaista käsityötä :)

1 kommentti:

mahipatel kirjoitti...

If I can write like you, then I would be very happy, but where is my luck like this, really people like you are an example for the world. You have written this comment with great beauty, I am really glad I thank you from my heart. Real Girl Number Gurugram
Real Photos Girl Gurugram
Gurugram Girl Number
Hyderabad Party Girl
College Girl Gurugram
newly married Girls Bhiwadi
VIP girl mahipalpur
college girl aerocity