lauantai 15. helmikuuta 2014

Opiskelut päätöksessä :)

No nyt on taas elämässä saatu päätökseen yksi "etappi".  Sain opiskelut työn ohella päätökseen. Ajomatkat ( 600km/ suunta ) on nyt ohi. Kenkäopinnot Kankaanpäässä on loppu ja olen oikein tyytyväinen. Ammattia siitä ei minulle koskaan tule, mutta kokemuksena se oli loistava. Opin kengistä ja kenkien tekemisistä paljon. Lisäksi sain tosi monet parit kävelykenkiä itselleni tehtyä, muutamat kengät ystävilleni.

Tässä on kenkäkokoelmani.... tai osa siitä, koska osa on todellakin pitkin maailmaa uusilla omistajilla.

 Kyllä näillä kengillä taitaa minun askeleet loppua ennen kuin nämä kengät on puhki kulutettu. Onneksi malleja on monia, vaikka näyttävätkin hyvin samanlaisilta. Mutta kengät istuvat jalkaani kuin tehdyt ;)

Korjasin yhdelle minun hyvälle ystävälleni työmiehen salkun ja sain häneltä ihania lahjoja siitä korjauksesta. Ihania neulonta lankoja sekä ompelusettejä . Myös oli paketissa suklaa levy, joka on kyllä jo tuhoutunut  :)
Lisäksi sain toiselta ystävältäni päävispilän. Aivan mahtava päänhieronta laite... rentouttava tunne tulee jo lyhyestäkin käsittelystä. 


Tässä on kuva lapikkastani. Tämä oli opinnäyte työni no 1.


Tässä on opinnäyte työ no 2. Työmiehen salkun korjaus.
Tämä salkku oli purkautunut saumoista todella pahoin sekä oli perstautunut. Rasvailin sen kuntoon sekä ompelin kaikki rikkinäiset saumat käsin uudelleen .


Näiden opiskelujuttujen vuoksi en ole viimeisen vuoden aikana ehtinyt juurikaan paneutua mihinkään muuhun harrasteisiin. Mutta nyt elän toivossa, että nyt jää aikaa myös tämän blogin ylläpitämiseen  ja innostun taas tänne kirjoittelemaan enempi.

Tänään aloitin tuosta saamastani lahjalangasta kutomaan sukkaa. Ja tietenkin uusilla puikoilla mitä ostin Kauhavan kangasaitasta tulomatkalla , viimeiseltä opiskelu reissultani kohti kotia. Jotain muistoja piti hankkia.


Nyt minulla on monen monen monet mukavat puikot tulevaisuuteen. Mukavat muistot :)

Tässä vielä muutamat valmiit sukat jotka olen tässä loppu vuodesta kutonut... enää puuttuu päättelyt. Mutta siihen pitää innostua... ehkä jonain päivänä otan itseä niskasta kiinni ja päättelen ne kerralla.


1 kommentti:

marumummeli kirjoitti...

Onnittelut vaan kenkämestarille.
Kyllähän tuo on aivan mahtava taito osata tehä kenkiä. Varmasti ollut mielenkiintoinen kokemus.
Lapikkaat aivan upeet.