perjantai 19. heinäkuuta 2013

Mopotusta....

Heinäkuu on jo yli puolen välin, eikä hellettä ole mailla halmeillakaan. Taivaalta tulee vettä kaatamalla ja tuulee myrskymäisesti. Kesälomani oli ja meni, eikä ainuttakaan aurinkoista päivää suotu minulle, että ei oikein ollut edes lomafiilistä.... mutta toisaaltaan saatiin tehtyä vähän sisällä remppaa. Hyvä niin.

Ja koska on satanut paljon, niin ei ole tarvinnut sitten juurikaan lenkkeillä. Mutta jotain olen sentäs saanut aikaiseksi... muutamat villasukat sekä taas lisää niitä heksagoneja.... ja tilkkupeittoa puusänkyyn taas inhokkikankaista. Inhokkikankista sillä, koska koirat kynsivät kuitenkin sen taas hyvin nopeasti piloille, niin saan sitten taas tehdä uuden...kyllä ne jossain vaiheessa ne inhokitkin loppuu tuolta kaapin kätköstä, ehkä?

 

 Tässäpäs näytän teille minun keittiön ikkunani, sillä vaikka en olekkaan mikään viherpeukalo, niin minulla kukkii useampi orkidea.... ehkä ne onkin sellaisia kukkia jotka minä sittenkin onnistun pitämään hengissä vähän pidempään.... :O) Kun en muista niitä "hoitaa liikaa"...

 

Viime viikonlopun olin Rovaniemellä juurityö kurssilla. Oli kiva kurssi.
Muistan joskus ajattelleeni katsoessani tv:tä ja sieltä tulleen kahvimainoksen, jossa  Elle Valkeapää tekee juurikoruja... että kumpas joskus pääsisin tuon lapin naisen korukurssille, niin oishan se jo jotain.  Ja yks kaks näinkin ilmoituksen sellaisesta...joten siinähän ei sitten ollut sanansijaa, että osallistuisinko ko. kurssille...
Tälläisiä kokeiluja teimme... ja pakko on taas sanoa, että innostuin ... Sitten olen hankkinut itselleni vähän etukäteen syntymäpäivä lahjankin, ja nyt tällä kertaa se ei sitten olekkaan mitään käsitöihin liittyvää vaan jotain ihan muuta ja ihmeellistä.... pienen tytön haave toteutui kun toteutukin... eli olen hankkinut tälläisen... Nyt sitten opettelen ajamaan tällä pelillä. Muutaman kerran olen sillä jo työmatkan kulkenut ja kivalta tuntuu... se on juuri sellaista mistä olen osannutkin haaveilla ja kuvitella...juuri sitä. Haastettahan siinä on vaikka ja kuinka, mutta onhan tässä aikaa. Ja kun tässä iässä ei enää tarvi kaahailla, vaan voi opetella ihan rauhassa ja ajella ihan hissuksiin täysin omaa tahtia. Hyvinhän ne autot joilla on kamalan kiire, pääsevät ohikkin..... joten tässäkin maltti on valttia!

Tänään sain sitten vihdoin oman ajopuvun ja kengät. Minullakun on vaikea löytää vaatteita sopivia, kun olen pitkä ja aikalaiha. Kädet ovat kuin heinäseipäät, niin ei takkien hihojen pituus tahdo riittää, samoin käy usein housujen kanssa... lahkeet jäävät polviin..... ;O)
Mutta tänään sain kaikki onnistumaan kenkiä myöden.... joten olen tyytyväinen!

Joten tässä on nyt sitten koko paketti! Huomenna pitää lähteä ajamaan aamusta kaverini 50v synttäreille kohti Taivalkoskea... tänään sitten kokosin hänelle lahjan. Tälläisen vien hänelle... kukan joka "kasvaa" seteleitä, villasukat, suklaata ja muuta  namia sekä pienen pupujussin jonnekkin nurkkahyllyyn muistuttamaan minusta! ;O)
Tälläistä tällä kertaa... taas seuraavalla kerralla lisää... pitäkää nyt peukkuja, että edes tännekkin saataisiin muutama aurinkoinen ja lämmin kesäpäivä tälle kesälle....

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Lahja oli mitä parhain....raha ei vain oikein versonut...joten pistäppä uus isommilla panoksilla! :)