torstai 16. toukokuuta 2013

Väsymystä ...ja kyllästymistä...

Blogi on ollut "levossa" pidemmän aikaa. On ollut väsymystä tämän ylläpitämiseen. Kai se osaksi johtunee myös siitä, että on ollut aika rankka kevät. Paljon töitä ja paljon opiskeluhommia, sairasteluita ym...
Jos sitten jostain pitää löysätä , niin kai se on juuri tälläinen blogin pitäminen yksi niistä ensimäisistä asioista mitä jättää pois.
Eikä tästä pitäisikään tehdä mitään "pakko pullaa", vaan tämän olen tehnyt itselleni lähinnä päiväkirjamaiseksi ajatellen, että täältä näen mitä olen milloinkin tehnyt ja minkälaisia hommeleita. Ja näillä eväillä ajattelen, että myös jatkan.

Tälläisen pahvirasian löysin varaston kätköistä ja siitä pitäisi jossain vaiheessa alkaa laittamaan uuteen kuosiin. Yritin siihen liiman kanssa laittaa oikein nättiä paperia päälle, mutta se paperi ei kestänyt liimaamista vaan rypistyi, joten otin sen pois. Sitten aloin laittamaan sen kaksipuolisella teipillä...mutta sekään ei oikein minua miellyttänyt.
Sitten ajattelin, että pitäisi löytää kuviollista kontaktia, niin sillä sitten sen päällystäisin. Mutta sellaista ei ole näistä meidän kaupoista löytynyt, joten joudun odottamaan, koska sellaiseen kauppaan törmään, että sitä saan...Kahvipusseja sain kasaan myös niin paljon, että olen saanut kahvikassin myös aluilleen. Itseasiassa olen sen jo punonut kassiksi asti, mutta sankoja en ole vielä löytänyt, kun ajattelin laittaa siihen T-nauhaiset rivat... joten sekin on vaiheessa...Muutaman lisäkerän olen ostanut villalankoja lankavarastooni, joka ei jostain syystä tunnu yhtään vailtuvan :O)  vaikka sukkia syntyykin lähes koko ajan ... mutta...No on jotain sentäs valmistakin tullut...


Nuo tilkkutyynyn pääliset olen tehnyt aikoja sitten, mutta en ole saanut niitä ommeltua loppuun saakka... mutta nyt ne ovat valmiit ja ovat jo olleet käytössäkin.... luonnossa huomattavasti paremman näköisiä mitä kuvissa...

Sitten niihin opiskeluhommiin...
Nahkakurssi olisi pitänyt olla, mutta koulupäivät peruuntuivat ja olemme opiskelukaverin kanssa tehneet omatoimisesti niitä sitten kotosalla , meidän omassa " marttakerhossa"...
valmista on ihan kohta , mutta tarkemman kuvan laitan vasta kun todella on valmista.
Mutta tässä vähän esimakua , nahan pakottamisesta... harjoittelua....Hopeakurssin viimeisin korusetti tälle keväälle on tässä.. malli Estelle...Eilen iltapäivällä sitten tyttö tuli koulusta kotiin ja antoi käskyn tehdä huomiseksi isoäidin neliöitä kouluun kässätunnille... apua, siis huomiseksi. No sehän ei onnistu ihan hetkessä, joten kompromissiksi tein tälläiset kaksi palasta, että jotain voi vielä koulussa tehdä hänkin tälle keväälle...Siitä huolimatta olihan siinä melko iso homma, istua koko ilta penkissä ja antaa virkkuu koukun suihkia... kassiainesta tästä sitten tuli kuuleman :O). Mutta tyttö oli tyytyväinen ja kaikki hyvin siltä puolin.

Joten jotain kuitenkin puuhastelen, mutta ei mitään paniikkia, ressiä eikä mitään muutakaan... Ja kun kesä tulee, niin eihän sitä paljon ehdi sisällä edes olla.... joten todennäköisesti virtaa alkaa tulla sitten taas syksyllä :O)

1 kommentti:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Upeita töitä olet saanut aikaan. Nuo itsetehdyt hopeakorut ovat minun mielestäni ihmeitä.

Olet oikeassa, että jos uupumus iskee, on pakko löysätä jostain. Todellakin pitää voimiaan säästellä. Blogi kyllä odottaa.

Ihanaa kesän odotusta Sinulle