tiistai 30. lokakuuta 2012

Jotain uutta...

ja jotain valkoista.

Ihanaa lunta sataa, maa on valkoisena. Toivottavasti pysyy kauan tai jäisi lopullisesti nyt jo.
Yhden kerran olen päässyt käymään suksillakin. Jäähallin jäähile ladulla, mutta latu ura oli niin lyhyt, että ei oikein innostanut. Perjantaiksi olisi suunnittelilla käydä Ounasvaaralla hiihtämässä...

No sitten jotain uutta...
Olen aloittanut syksyllä hopealanka kurssin. Ja nyt eilen sain valmiiksi kaula- ja rannekorun. Olen oikein tyytyväinen, vaikka loppu peleissä aika kallis harrastushan se tuo on.Eilen aloitin sitten jo toisenkin setin tekemisen. Mielenkiintoista hommaahan se on kyllä tämäkin. Vaatii vain hyvät silmäelimet ja sormi näppäryyttä... mutta kun pääsee jyvälle hommasta,  niin ei tahtoisi maltaa lopettaa.

Sukkaa olen kutonut jonkun verran, mutta hartiat on ollut niin jumissa, että ei ole oikein tehnyt mieli tehdä yhtään mitään.
Eilen sitten kävin myös akupunktiossa kiinalaisella tohtorilla. Olipas hyvän tuntuista hoitoa. Nyt yhden kerran jälkeen jo pää kääntyy kunnolla. viime yönä ei tarvinnut herätä kertaakaan niskasärkyyn.

Huomenna olisi vapaa päivä. Taidan käyttää sen ikkunoiden pesuun sekä verhojen vaihtoon.

3 kommenttia:

Irma kirjoitti...

Kauniit korut olet tehnyt:)
Muutama vuosi sitten mieheni kävi korukurssilla ja teki myös kauniita hopeakoruja:) Hintoihinsa ne tulivat kuten itsekin totesit.

Unknown kirjoitti...

Kyllä on niin kaunis, ettei sanat riitä kertomaan.
Minulta tuo varmaan jäisi tekemättä. Mutta onneksi tyttäreni hoitaa tuon homman :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei, vaan pitkästä aikaa! Tulin kommenttisikin takia käymään.
Älä yhtään ole pahoillasi ettet aina kommentoi!! Minun tässä pittää olla pahoillaan kun olen niin laiskaksi tullut etten enää muuta blogilandiassa juuri tee kun postauksen sillon tällön.
Tuollaisesta hopeakorukurssista minäkin olen haaveillut. Kauniita koruja olet tehnyt!
Mukavaa joulun odotusta.