sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Uusi vuosi...

Niin se tuo vuosikin vaihtui täysin unten mailla. Alkoi niin illalla nukuttamaan, että se vei voiton rakettien katsomiselta. Mutta ei tainnut olla ensimäinen eikä liioin viimeinen vuoden vaihde, että olisi käynyt samoin. :o)

Tänään oli kyllä tosi mukava käydä ensimäisen kerran lumikenkäilemässä metsässä. Ilma suosi, vaikka olikin hieman pilvistä. Lunta oli varmaan n. 40cm eli sekin suosi meitä. Ei upottanut liiaksi ensikerralla. Hiki tuli ja lisäksi hyvä mieli.

Meillä oli tällä kertaa mukana kuumaa mehua ja makkarat. Teimme tulet metsään ja söimme makkarat siellä, kun eilen nekin jäi syömättä :o) , mutta nyt ne maistuikin taatusti paremmalta mitä eilen olisi maistunut. Ainakin luulen niin...

Vaikka pakkasta ei ollut kuin -6 astetta, niin onneksi otin taukotakin mukaan, sillä kylmähän se meinaa aina tulla kun pysähtyy. Mistä lie se johtuneekaan, mutta kyllä nuo tavallisest makkarat maistuu niin riivatun hyvälle ulkona syötynä. Ja kuuma mehu... kotona sitä juotuna, niin hyi kauhia miltä se maistuu...mutta ulkona se on niin , niin hyvää...

Joululahjaksi tein kummipojalle villapuvun. Nyt uskallan sen tänne jo laittaakkin, kun lahjan saaja on sen saanut. Puvun tein vähän huonolla onnella, sillä lanka loppui kesken kahteen otteeseen ja lisää hakiessa aina oli värikoodit oli erit...jouduin "raidottamaan " pukua aikalailla. Itse en ole kamalan tyytyväinen tulokseen, mutta aina ei voi voittaa!

Kovin paljon en taaskaan ole valmiiksi saanut, kun tuo työ häiritsee näitä harrasteita ;o)

Kesken on nyt kokeilu klipsuista jotain...on vain käytössä niin ohut virkkauslanka, että siihenkin taitaa upota aikaa runsaasti.

Ensivuodeksi olen suunnitellut mm. seuraavia hommia...
- kummipojalle ristipisto joulukalenteri
- erilaisia kuviollisia sukkia ja lapasia
- tilkkutöihin haluaisin paneutua enemmän
- itselle haluaisin virkata jonku jakun tms...
- koirille pitäisi tehdä jonkulaiset vaatteet ulkoiluun
- joululahja valmistelut haluaisin aloittaa jo vaikka kesällä, että ehtisi ainakin ajoissa, kun aina jää tekemättä asioita mitä haluaisi tehdä ja lahjaksi antaa...

Mutta nähtäväksi jää, mitä uusi vuosi tuo tullessaan tällä rintamalla...

Toivotan kaikille oikein hyvää uutta vuotta sekä intoa ja iloa käsitöiden parissa :o)

8 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Oi teillä on täysi talvi !
Meillä lunta vain nimeksi !

Nätin neulepuvun olet tehnyt.

Ja olen ylpeä sinusta kun et ole antanut periksi niiden klipsujen kanssa !

Hyvää tätä alkanutta vuotta 2012 !

paivis kirjoitti...

Avantokastautuminen antaa ihanan olon jälkeenpäin. Lumikengille minäkin haaveilen, mutta lunta on vasta juuri ja juuri maan peittäen.
Hyvää uutta vuotta sinulle.

Tuula - Villatuta kirjoitti...

Onpas teillä paljon lunta.. meillä päin on ohut lumiharso maassa:-)
Pikkuinen neulepuku on aivan ihana!
Mukavaa alkanutta vuotta sinulle:)

Maija kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta!
Noin paljon lunta jo, meillä on vasta hyvin ohut kerros. Ihana päivä oli ulkoilla, aurinkokin paistoi pitkän tovin.

Irma kirjoitti...

Kivoja luontokuvia. Voi kun tulisi meillekin edes vähän lunta, olis mukavampi ulkoilla, se sopisi paremmin tähän vuodenaikaan ulkona liikkumiseen.
Hyvää Uutta Vuotta!

Täti Sininen kirjoitti...

Nätti villapuku!
Hyvää Uutta Vuotta!

Tilkunviilaaja kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta! Jään mielenkiinnolla odottamaan erityisesti sitä, millaisia tilkkutöitä teet uudenvuodenaikomuksesi mukaisesti!

sirimi kirjoitti...

Varmasti ihana luontoretki lumikengillä. En ole koskaan kokeillut lumikenkiä, mutta olettaisin että on aika raskasta niillä kävellä.
Ihanan asun olet neulonut pienokaiselle!