maanantai 4. heinäkuuta 2011

Loma on alkanut....

...vihdoinkin! Tänään on ollut ensimäinen lomapäivä.
Perjantaina kun olin viimeistä päivää töissä, niin otin jo vähän "förskottia" ja lähdin kahdelta kotiin. Tuli vähän pidennetty viikonloppu ;o)
Lauantai olikin sitten surkuhupaisa päivä. Ehkä työressi purkaantui?.... hih hih hih... heräsin aamulla vasta 9...klo 12 oli jo ekakertaa päikkäreillä. Vetaisin sellaiset "pienet" unoset, vain reipas 2h... väkisin välillä kömmin ylös...kunnes taas kl 16 alkoi jo niin väsyttää, että päätin pienet unoset vain ottaa... no, meni siinä taas reipas 2h... eikä taaskaan tuntunut yhtään missään ;o)... illalla klo 20 olin taas ihan kypsä sänkyyn, mutta nyt sinnittelin sentäs lähemmäs puoltayötä. Koko seuraavan yön nukuin niin hyvin, että aamulla nousin tosi virkkuna ylös ja lähdin koiran kanssa juoksulenkille :o)

Sunnuntaina sain paljon aikaiseksi. Ompelin pihamökkiin uudet verhot ja pöytäliinan. Suunnittelin myös, että tänä kesänä otan asiaksi ja hankin rottinki tuoliin uudet patjat ja päällystän ne.

Tässä kuva meidän mökistä. Meillä ei ole pitkä matka mökille. Ei tarvitse pakata laukkuja eikä autoa. Ei tarvitse välttämättä edes kenkiä jalkaan kun lähdetään mökkeilemään :o). Sen kun kävelee vain pihan poikki....


Tässä me kesäisin vietämme tosi paljon aikaa. Laitamme lähes kaikki ruoat täällä ja nautimme olostamme.

Ei sillä kyllä sitä joskus mekin haaveilemme, että olisi se kiva jos olisi mökki jossain. Voisi lähteä oikeasti mökille rentoutumaan. Mutta toisaaltaan kun sitä maalla asuu, niin ei sitä kaipaa sillälailla. Joskus voisi vastaavasti lähteä reissuun johonkin kaupunkiin.

Tässä mökin kukkaloistoa. Minä niin tykkään noista pelargonioista kesäikkunalla. Ne jotenkin kuuluu tänne maalle.

En sitten malttanut olla kutomatta koko kesää villasukkia, vaikka niin itselleni vakuutin...mutta kun se on niin mukavaa ajan vietettä...minkäs sille voi!
Ja sitten kun sitä vauhtiin pääsee, niin eihän sitä malta yhteen lopettaa. Nyt on jo toiset tulossa ja kolmanteekin on jo lanka ostettuna....hmmm....näin tässä aina käy :o)

Tänään kävimme kaupungilla asioilla ja poikkesimme kirjastossa samalla. Kuulin kaverilta, että Ottobreenillä on naisille oma lehti, niin pitihän se heti käydä katsastamassa....kolme lehteä lähti sitten kirjastosta mukaani. Ja nyt iski sitten valtava halu ja himo alkaa pitkästä , pitkästä aikaa ompelemaan itselle jotain vaatteita. Ideoita löytyi kyllä joka lehdestä... saa nähdä miten tässäkin sitten taas käy...

Loppuuko loma kesken vai miten menee...no ei mitään ressin poikasta tässä ole tarkoitus kehittää itelleni. Teen sen minkä ehdin ja viitsin. Ainahan unelmoida tekemisistä saa.
Nyt on kuitenkin huomisen tekemiset melko selvät. Ompelukone on mökin pöydällä auki ja huomenna pitää ne tuolien päällystykset hoitaa pois. Niissä se taitaa huominen päivä vierähtääkkin....

3 kommenttia:

Irma kirjoitti...

Aloitit lomasi hyvällä ja oikealla taktiikalla, noin sitä pitää, nukkua silloin kun nukuttaa ja on siihen mahdollisuus:)
Tykkään myös pelargonioista keittiön ikkunalla, mulla ne tosin on ulkopuolella:)

Paula Kristiina kirjoitti...

Samaa mieltä täällä, juuri noin loma kuuluu aloittaa lepäämällä. Ei se muuten lomaa ole:) Nätin näköinen mökki ja noista kukista tulee mulle mieleen aina lapsuuden mummula.

Anneli kirjoitti...

Kyllä sinä sitten todella väsymyksen akia oli loman tarpeessa.
Voi kun ihanan kodika mökki teillä ))