keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Kesälomareissu...

...on nyt sitten tehty. Reissu oli muuten täysin onnistunut paitsi, että neiti sairastui kaulaan ja puoleen päätä vyöruusuun ja jouduttiin heti alkutekijöiksi lääkäriin. No onneksi ei kuitenkaan joutunut sairaalaan, vaan sai antibiootit mukaansa. Kovasti kipeähän lapsi oli, mutta särkylääkkeillä jaksoi sinnitellä tosi hyvin. Pääsi jopa katsomaan Sotkamon jymyn pesäpallo peliä, mitä oli odottanut koko alkukesän.
Uimaan ei nyt sitten päästy kertaakaan, mutta ei sille voi mitään. Pitää tehdä joskus vaikka Leville kylpylämatka , että pääsee polskimaan ja nauttimaan.

Sillävälin kun olimme reissussa oli minun omenapuuhun ilmestynyt punaposkinen omena....ihanaa, se tekee satoa sittenkin! Olin menettänyt toivon jo kun se on kukkinut monena kesänä, mutta koskaan se ei ole satoa tuottanut. Nyt siitä näyttäisi tulevan kymmenkunta omppua. :o)
Kovin kummosia käsitöitä en ole valmiiksi asti saanut. Ennen reissua tein kumminkin sen sangallisen korin, minkä aioin. Ja vieläkin jäi tuota kudetta...nyt saa kyllä se jäädä odottamaan aikoja parempia. Nyt en keksi mitään järkevää tehtävää tässä vaiheessa. Mutta jossain vaiheessa sillekkin sitten taas löytyy jokin juttu.

Ja pitihän minun vähän kumminkin reissusta jotain tuliaisia itselle ostaa...kuinkas muuten kuin pari lankakerää...


ja pari lehteä....


Näillähän se tämä loppuloma ainakin saa kulumaan. :o)
Vaikka olin kyllä tämän illan istumassa tuolla käsityöhuoneessa kangaspuiden kimpussa. Vedettiin isännän kanssa mattoloimi päälle ja sen jälkeen innostuin vielä niisimään ja vetämään kaiteeseen...huomenna jos laittas polkuset kiinni ja kokeilis vaikka jotain maton tapasta taas kutoa.
Huomenna on kyllä asiointi päivä ja lapsi tulee armeijasta viikonloppu lomalle, niin voi olla että ei ole aikaa moiseen hommaan...mutta sielläpä se sitten odottaa aikaa parempaa.

3 kommenttia:

Paula Kristiina kirjoitti...

Ompa omput jo isoja! Onkohan minullakin kotona jo paljon omppuja. Olen täällä mökkerössä ollut koko kesän. Ensi viikolla ajattelin käydä katsastamassa marjat ja omput. Kyllä reissulta täytyy aina lankoja ostella ja kauniit langat oletkin löytänyt:D

sirimi kirjoitti...

Minulla on kaksi omenapuuta, jotka istutimme 2 vuotta sitten. Toinen kukki edellisenä keväänä (muutaman kukan), mutta tänä vuonna ei kumpikaan. Saa nähdä tuottavatko koskaan mitään.
Kivoja ostoksia. :)

Anneli kirjoitti...

No voi kurja, tuollainen sairaus ja vielä reissussa.
Olen kuullut että voi olla tosi kivuliasta.
Toivottavasti on jo paranemaan päin.

Kivoja ja nättejä tuliasia olet itsellesi ostanut.

Mukava mattohetkiä :))