keskiviikko 15. huhtikuuta 2009

Kylläpäs on aika vierähtänyt

Miten ihmeessä tuo aika menee niin kamalan nopeasti. On kyllä ollut aivan älyttömästi kaikenlaista puuhaa sekä työ hommia. Ollaan myös käyty reissussakin Vuokatissa muutama viikko sitten.

Hiihdelty on myös joka välissä missä vain on ennättänyt. Tänään viimeksi kun kävimme, niin nappasimme kuvan. Eli kyllä on vielä niin paljon lunta, että pystyy hiihtämään jonkun aikaa.

Ostin uudet vesikelin sukset viikonloppuna. Kyllä vain oli hyvä hiihtää. Luisto ja pito olivat kohdallaan, kiitos siitä kuuluu omalle "valmentajalleni".

Käsitöitä on tullut tehtyä tosi vähän. En ole juurikaan ennättänyt. Jotain olen kutonut. Muutamat lapaset. Kuvia en ole edes ottanut, kun ovat meneet samantien käyttöön.

Tiskirättejä olen myös tehnyt jonkun kipaleen. Epäilin niiden toimivuutta,mutta ihan turhaan. Sillä ne toimivat tosi hyvin ja ovat käteviä, kun vain käyttää aina joskus pyykkikoneessa mutkan.

Jotain muutakin on lähes valmiina, mutta kun en periaatteessakaan kuvaa jos on keskeneräinen, niin en myös niistä kerro vielä. Jää jotain kerrotavaa seuraavallekkin kerralle. :o)
Mutta kuten ystävät huomaatte, olen kuitenkin hengissä ja voin hyvin, vaikka ei ole tullutkaan päivityksiä pitkään aikaan. Ihanaa kun olette kuitenkin olleet kiinnostuneita...täältä tullaan vielä.

4 kommenttia:

Teija kirjoitti...

Hienoa kuulla sinustakin. Olinkin jo huolissani, kun blogissasi ei näkynyt päivityksiä piiiitkäään aikaan. Toivottavasti pääset "kerhoilemaan".

jaana kirjoitti...

Hiihtäminen on mukavaa puuhaa kunnon välineillä! Tosi kiva kun olet taas "menossa mukana" täälläkin ;) Ja TOIVOTTAVASTI tulet tapaamiseen!!

Tuula kirjoitti...

Tervetuloa takaisin blogistaniaan ja muutenkin...

Tuula kirjoitti...

Minulla on sinulle blogissani jotain...