keskiviikko 10. joulukuuta 2008

Pikkujouluja

Meillä vietettiin eilen Topilaisten pikkujouluja. Oli tosi kiva ilta, naurua riitti ja mukavaa oli. Ja ainahan meillä on tapaamisissa niin mukavaa. Illat kuluu vain niin nopeaan, ettei tahdo perässä pysyä.
Meillä oli myös joulupistelyvaihto. Alla olevassa kuvassa näkyy mitä kaikkea kivaa me saimme ja mitä me vaihdoimme. Kaikki oli niin hirmun ihania juttuja.


Minun vaihtoni meni Tuulalle. Minä pistelin joulukortin jossa oli pukin pää. Mukaan laitoin myös namua sekä vähän lankaa, koska luulen, ettei Tuulalla varmaankaan ole yhtään ainoaa lankatokkaa. Ainakin luulen niin... ;o) enhän minä toki varmaa tiedä, mutta Tuulan tuntien niin luulen....
Tein myös tilkkutyö avaimenperän muistoksi ja vielä paketin päälle koristeeksi neulahuovutetut pienet sydämet.


Tässäpäs vielä lähemmin kuva kortista. Nappasin muuten nämä kuvat Tuulan blogista, kun oma kamera oli ilman pattereita eilen. Ja en voinut itse kuvata yhtään kuvaa. Mutta luulen, ettei tytöt tykkää pahaa.

Minä sain itse myös kaikenlaista ihanaa. Sain amarylliksen, yhden lempikukistani. Myös kortteja sekä iki-ihanan ristipistokirjasen. Aivan ihania malleja. Kynttilöitä, joita rakastan joulussa kamalasti. Minulla palaa aina jossain jokunen kynttilä.


Minä vastaavasti sain oman vaihtarin Tilkkumuorilta. Ja ette voi arvata miten ihanan jutun sain. Siinä oli yhdistetty tilkkuilua ja ristipistoa...siis sanoin kuvaamattoman ihana. Tänäänkin tulin töistä kotia ja väsytti aikalailla, niin heti ensimäiseksi kävelin työpöytäni luo ja nappasin tämän työn käteen ja ihastelin. . . Meillä kun on Tilkkumuorin kanssa myös tilkkutyöt samana harrastuksena. Voi kun me asuisimme hiukan lähempänä toisiamme, niin voisimme vaikka harrastaa tätäkin yhdessä. Matka vain rajoittaa, ettei aina voi lähteä kauas harrastuksiin.


Tuula toi myös minulle paketin Tilda tapaamisesta, (pikkujouluista) jossa en itse ollut. Tämän sukan oli tehnyt Mari. Mari on minulle vielä ihan uusi tuttavuus. En ole vielä häntä tavannut, mutta odotan innolla, että seuraavassa tapaamisessa näemme. Tämä Tilda sukka oli myös aivan ihana. Samoin kortti. Kaunis, kaunis. Kiitos siitä.

Tälläistä tällä kertaa. Nyt on taas kiirehdittävä sillä kohta meille tulee kaveri tekemään koulutyötä kanssani. Siinä se menee sitten tämäkin ilta rattoisasti. Ei vain oikein jaksa nyt innostaa koko opiskelu. Mutta pakko kai yrittää sinnitellä ...
Mutta kirjoittelen taas jossain vaiheessa kun tulee siihen aikaa ja saan jotain valmista.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heissan!!Minä luin tuota sinun kirjoitustasi täällä liikuttuneena, tippasilmässä. Ei minulla mennyt kuin tuo aika pistelyyn, kun tiesin miten sinulle tuon pistelyn viimeistelen Jaana kyllä innoitti yhdistämään tilkkuperiaatetta näin: "Kyllä sie ossaat sen viimeistellä laitat tilkkujuttua, kyllä siitä hyvä tulee"..ahaa!! Tosi kiva että tykkäsit. Minä muuten ilmoittauduin TORN.kansalaisopiston järjestämään tilkkutyöviikonloppuun..miten jos sinäkin niin silloin ainaki voitas tilkkuilla yhessä. Se on tammikuussa. Hyvää adventin aikaa sinulle

Sulotar kirjoitti...

Mistä mie saan siitä tilkkutyöviikonlopusta tietoa?

Marielisa kirjoitti...

Sukantekijä jättää tänne lumisen tassunjälkensä :)
Ole hyvä vain, kiva että pidit tekeleestäni - ja kuten sanottua, tervetuloa sitten tammikuussa tildailemaan meille...!

Kivoja töitä olette pistelleet, ihanaa että jollakin on noihin kärsivällisyyttä (mulla ei, luulen niin)

Tunnelmallista joulunalusaikaa sinulle kynttilänvalossa, niitä täälläkin poltellaan ahkerasti!

katariina kirjoitti...

Kiitos lämmin henkisestä illasta illan emännälle ja osallistujille! Kuukausi on aina pitkäaika odotella, m,utta hyväähän kannattaa aina odottaa!

Anonyymi kirjoitti...

OlisikohanNetistä apua. osoite on: www.tornio.fi/kansalaisopisto jos käyt sieltä kurkkaamassa. Kurssin nimi on AINUTLAATUISIAVAATTEITA JA ASUSTEITA TILKKUILLEN ajankohta on 23-25.1-09 pe alkaa klo:17.30

Anonyymi kirjoitti...

Huomasin, että blogissani oli käynyt uusi tuttavuus ja tulin heti vastavierailulle. Ja mitä ihanuuksia täältä löytyikään. Kaikkea kaunista olet tehnyt. Tulen vierailulle varmasti uudelleen.