perjantai 1. elokuuta 2008

Siivousta, löytöjä ja käsitöitä

Tänään meillä on laitettu huusholli hyrskyn myrskyn. On vaihdettu lasten huoneiden paikkoja, kannettu huonekaluja eestaas. Olen tehnyt ihania löytöjäkin ja luvassa on vielä lisää löytöjä, kunhan hommat etenee rempan suhteen...
Mutta ei niin kiirettä päivää, etteikö jotain ehtisi omia puuhastelujakin tehdä. Tänään sain hankittua kassiini nuo rivat, niin sain virkattua kassin valmiiksi. Siitä tulee kuva tässä. Kuva ei vain ole kovin hyvä. Ripoja vähän makustelen vielä, hankinko hieman pienemmät vai annanko olla nämä...Ne on kyllä helppo vielä vaihtaa ennen kuin ja jos laitan siihen vuoren.


Tälläisiä löytöjä tein siivotessani. Olen joskus tilannut Käsityötalo Margaretasta ristipistopakkauksia ja ovat olleet jemmassa. Nyt kun oli pakko tyhjentää kaappeja, niin uskaltauduin nämäkin kaivamaan esiin. On niitä vain kertynyt. Olisi vain aikaa alkaa tekemään niitä.



Tässä jouluaiheisia ristipisto pakkauksia...


Tässä keskeneräisiä tekeillä olevia töitä..


Ja tässä valmiita töitä vailla kehystystä...


Ja tässä muuten valmiita töitä, mutta saajan tiedot puuttuvat. Odottavat ottajaansa...


Vielä löysin tyttärelle virkkaaman pikku laukun johon olen pujottanut langan sekaan helmiä. Tästäkin puuttuu vain kiinnitysnappi... Pitäisi varmaan tämäkin tehdä valmiiksi nyt samantien.


4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oi oi... Ihanat läjät tekemättömiä...ja tehtyjä ;D

Tuula kirjoitti...

Tosi hyvännäköinen kassi:) ja vähän samannäköisiä kasoja malleja ja kittejä kuin meilläpäin!

Anonyymi kirjoitti...

Niin täälltäkin löytyy tuollaisia kasoja ;)Muuten mitkä on ne päivät niille käsityömessuille? Niin ja onnea synttärin johdosta, näin myöhässä...

Sulotar kirjoitti...

Käsityö messut oulussa ovat 10-12.10. Kiitos kiitos vain onnentoivotuksista, on niitä nyt vain juhlittukkin.
Kiitos itsellesi ihanasta ristipistoillasta.